Ce bijuterii se poartă în vara 2017? 7 tendințe

Ce bijuterii se poartă în vara 2017? 7 tendințe

Odată cu valul de căldură și-au făcut apariția și ținutele vaporoase și lejere de vară. Află cu ce bijuterii și accesorii se potrivesc cel mai bine

Cerceii cu bile metalice

Supradimensionați și strălucitori, acești cercei par să fie starurile acestui sezon în materie de bijuterii. Bilele argintii sau aurii conectate prin tije subțiri sau lănțișoare oferă ținutei tale un accent dramatic. Sunt alegerile perfecte pentru a aduce un plus de originalitate unui look simplu și lejer de vară. Caută astfel de cercei statement din materiale de bună calitate și, mai ales, ai grijă ca cerceii să fie ușori, chiar dacă sunt mari.



Cerceii din ciucuri

Ciucurii se numără anul acesta printre accentele în tendințe, înlocuind franjurii care au fost în trend anul trecut. Pentru că sunt foarte ușori și îi găsești într-o variantă infinită de culori, cerceii din ciucuri sunt esențiali pentru colecția ta de accesorii din această vară.
De exemplu modelele de cercei supradimensionați în stil ombre sunt foarte innteresanți.



Chokerele delicate

În 2016, chokerele late din material textil, inspirate din moda anilor '90 au fost un trend masiv. Dar în această vară toată lumea pare să se fi plictisit de colierele tip "zgardă", astfel că au fost înlocuite cu chokere foarte delicate și elegante, realizate din lanțuri subțiri. Așază-le în cascadă și poartă-le cu pandantive foarte mici.


Ceasuri cu cadran mare

Tendințele în materie de ceasuri fluctuează destul de mult de la un an la altul. Dacă anii trecuți ceasurile mici cu brățări subțiri păreau să fie pe lista tuturor de achiziții, în această vară trendurile sunt total diferite.
Ceasurile cu cadran mare, rotund, dar cu brățări elegante și simple sunt acum în tendințe. 



Brățări inspirate de unelte

Printre atâtea elemente delicate și feminine și-au făcut loc și accesorii de inspirație neașteptată. Este vorba despre brățări nonconformiste, care reprezintă obiecte precum cuie, sârmă sau unelte. Îi vor oferi ținutei tale originalitate și sigur vor atrage instant privirile. 



Pandantive în cascadă

Contrastul interesant dintre diferite lungimi, forme și culori de coliere cu pandantive este un alt trend pe care trebuie să-l încerci în această vară. Este un trend care îți oferă libertatea de a asocia așa cum îți place diferite tipuri de coliere pe care le ai deja, fără să fii nevoită să investești în bijuterii noi.



Inele în stilluri diferite

În ceea ce privește inelele, poți încerca în vara aceasta un stil interesant și cât se poate de simplu: asociază inelele de modele diferite, pentru un efect nonconformist. Poartă împreună inele subțiri, groase, cu sau fără piatră, din aur și argint.
Este o tendință care îți permite să explorezi și să descoperi combinația de inele care îți place cel mai mult, chiar dacă nu se încadrează în tiparele clasice.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod