Ce bijuterii să porţi la gât în funcţie de tăietura decolteului

Vara se instalează încet, dar sigur, iar tu trebuie să îţi scoţi din artilerie accesoriile potrivite pentru acest sezon.
Află ce bijuterii se potrivesc cel mai bine ţinutelor tale, în funcţie de tăietura decolteului şi învaţă cum să arăţi fabulos.

Accesoriile pot transforma o ţinută monotonă într-o adevărată operă de artă, dacă sunt purtate corect. De aceea, există câteva reguli de bază pentru alegerea colierelor şi a celorlalte podoabe pentru gât, în funcţie de tipul de decolteu pe care îl porţi:

1. Decolteul bărcuţă
Un colier potrivit pentru decolteul bărcuţă trebuie să fie clasic şi cât mai simplu.
Încearcă un şirag de mărgele sferice, de lungime medie. Pentru ţinutele foarte elegante, poartă clasicele şiraguri cu perle.

2. Decolteul Sabrina
Pentru un astfel de decolteu, accesoriul perfect este un colier la baza gâtului potrivit ca mărime, care să nu iasă prea mult în evidenţă.

3. Decolteul portret
Decolteul portret cere tot un accesoriu cu lungimea până la baza gâtului, cu accente victoriene. Încearcă o camee prinsă de un şnur de catifea, va arăta perfect.

4.
Decolteul diamant

Decolteul diamant trebuie pus în evidenţă cu un lanţ mai lung, accesorizat cu un pandantiv statement. La fel de bine se potriveşte şi un colier supradimensionat, în stilul candelabrelor.

5. Decolteul triunghi
Decolteul triunghi poate fi pus în evidenţă cu un colier de lungime medie, care să nu depăşească linia tăieturii rochiei sau a topului pe care-l porţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod