Căciuli la modă în această iarnă. Ce modele să alegi

În acest sezon, căciulile tricotate cu ochiuri mari, precum și cele cu ciucure voluminos, din puf, se numără printre principalele tendințe
O căciulă călduroasă te salvează de temperaturile care pot scădea drastic în timpul iernii. Deși sunt foarte utile în perioada rece a anului, căciulile sunt evitate de numeroase femei pentru că la prima vedere par dificil de asortat cu restul ținutei, iar alegerea unui model potrivit este de cele mai multe ori o misiune dificilă. Dar dacă știi care sunt tendințele și cum să asortezi corect o căciulă, atunci totul va fi mult mai simplu.

Căciuli cu ciucuri masivi

În sezonul de iarnă al acestui an, rămân în trend căciulile tricotate, cu ciucure masiv. Acestea îți oferă un look modern și relaxat, fiind ideale atât pentru excursiile la schi, cât și pentru ținutele tale casual din timpul zilelor geroase.
Pentru că amintesc de căciulile purtate în perioada copilăriei, ciucurii masivi inspiră un aer tineresc și interesant. 

Căciuli cu ciucuri din blană

Pe lângă ciucurii croșetați, o altă tendință care se menține de anul trecut este cea a ciucurilor din puf sau blană. Acestea reușesc să ofere un farmec aparte unei căciului, amintind de căciulile din blană purtate cu ani în urmă. 

Căciuli beanie

Căciulile cu o formă largă, care poartă denumirea "beanie", sunt de câțiva ani alegerea perfectă pentru o ținută sport, dar și pentru un look urban ideal în zilele geroase. Sunt lejere și ușor de asortat, motiv pentru care se mențin de ani buni în trend.
 

Căciuli în culori intense 

De asemenea, anul acesta se poartă căciulile în culori calde, puternice, precum galben, roșu, portocaliu, roz etc. Dacă vrei să-i oferi ținutei tale o pată de culoare în zilele înorate și friguroase, atunci o astfel de căciulă este o soluție la îndemână.
Și seturile de căciuli și fulare de un alb imaculat sunt o alegere potrivită pentru această iarnă. Se integrează perfect în ținutele tale elegante și feminine pentru sezonul acesta.

Pălării cu boruri largi

Un trend important al acestui an sunt pălăriile cu boruri largi, care pot fi purtate cu succes în zilele friguroase. Pălăriile sunt o soluție perfectă pentru ținutele tale elegante din această iarnă. Nu vei mai resimți temperaturile scăzute atât de puternic și vei arăta cât se poate de chic! Se asortează foarte ușor cu paltoanele de iarnă, pentru un look sofisticat, dar merg la fel de bine și cu hainele groase de tip casual.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod