Ca o a doua piele...

E sexy, rafinata, irezistibila... si orice haina sau accesoriu confectionat din piele capata instant marca elegantei daca ti se potriveste ca o manusa. Si in acest sezon, pielea este o piesa de rezistenta a podiumurilor internationale, de la haine negre si simple pana la fuste cu printuri de inspiratie animala.



Jachete

Nu este o noutate ca toamna hainele de piele sunt baza garderobei tale de toamna. Cu croiala simpla sau accesorizata cu capse si fermoare in stil "Byker girl", jachetele din piele sunt o alternativa ideala atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele elegante. Trench-ul din piele confera distinctie purtatoarei, indiferent de culoare sau imprimeuri. Cele mai "fierbinti" sacouri ale sezonului sunt confectionate tot din piele, asa ca poti adopta acest material si la o tinuta business.

Fustele

Cu toate ca fusta micro-mini din piele a devenit un mit al tinutelor super-sexy, ele nu au deloc cautare in acest sezon. In schimb, fustele trei sferturi, sau la baza genunchiului si mulate pe coapse, in stil "lady like", sunt foarte apreciate in acest an.



Pantalonii

Pantalonii de piele te duc cu siguranta cu gandul spre stilul "rock-punk" sau la Britney Spears si poate nu esti foarte tentata de idee. Insa designerii au demonstrat ca o pereche de pantaloni din piele cu croiala dreapta si talia inalta te vor scoate in evidenta intr-un mod favorabil in orice circumstanta.

Topurile

Corsetul din piele, alt element specific tinutelor sexy incisive, a iesit din colectiile marilor case de moda. Acesta a fost inlocuit cu topuri din piele mult mai cuminti. Un element din piele in garderoba ta denota foarte multa indrazneala, poate chiar extravaganta, insa daca ai devenit o fana a filmului "Catwoman", tentatia de a purta un asemenea top va fi "fatala".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod