Bijuteriile toamnei... epatante si elegante

Daca iti place sa-ti accesorizezi punctele tari cu bijuterii straluitoare si impozante, acesta este sezonul potivit pentru a face acest lucru cu stil. "Glamour" este cuvantul de baza pentru accesorii, iar inspiratia? Hollywoodul anilor '50. Asa ca daca esti admiratoarea unor dive precum Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor, acesta este momentul potrivit sa "imprumuti" din stilul lor.



Insa daca nu te incanta lookul de sirena, bijuteriile minimaliste sau "vintage" te vor ajuta sa tii pasul cu moda. Afla care sunt tendintele in accesorii ale acestui sezon, si mai important, la ce sa le asortezi.

Brosele



Reintrate in tendinte in acesta vara, brosele continua sa fie un accesoriu foarte fierbinte si in sezonul rece. Poti purta aproape orice model de brosa, insa cele "vintage" se asorteaza cel mai bine cu tendintele momentului. In magazinele de antichitati sau printre "bijuurile" bunicii poti descoperi adevarate comori pentru garderoba ta.



Cum sa le porti?
Cu cat ii gasesti brosei o "locatie" mai originala, cu atat mai chic va fi look-ul tau. Arata splendid pe genti, pe curele, sau la baza decolteului. Daca esti mai conservatoare, le poti purta ca accesoriu de esarfa sau de sal.

Glamour a la Hollywood



S-au intors mai stralucitore si mai indraznete ca niciodata... Bijuteriile in stilul vechiului Hollywood, si anume cerceii in stil de candelabru, colierele-cascada si inelele cu pietre mari. Daca nu iti permiti diamante si smaralde precum Elizabeth Taylor, afla ca pietrele semi-pretioase sau imitatiile au acelasi efect si nu cer o asigurare de milioane de dolari.



Cum sa le porti?
Cu multa incredere si mandrie. Acest gen de bujuterii sunt deliciulul unei tinute deosebite de seara, cu decolteuri si crapaturi indraznete. Sau iti poti completa si stilul de zi cu o piesa stralucitoare. Un inel cu o piatra mare de aqua-marin se poate asorta perfect cu o bluza de cashmir albastru si o pereche de jeansi decolorati.

Perlele...



Se pare ca avem parte in acest sezon si de tendinte a la Audrey Hepburn. Asteapta-te sa vezi in magazine coliere din perle, cercei minimalisti si multe bratari.



Cum sa le porti?
In acest sezon, perlele se poarta cu putina ironie... asta daca nu vrei sa pari ca ai coborat dintr-o pelicula a anilor '60. Siragurile de perle, in set cu cercei si inel, arata senzational la o tinuta din tweed sau la un costum cu sacou si fusta trei sferturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod