Bijuterii care te imbraca

Inca din cele mai vechi timpuri, podoabele au fascinat femeile dintoata lumea. Ele iti subliniaza personalitatea si pot deveni chiaratractia principala a unei tinute. Pur si simplu, nu iti vine sa daijos bijuteriile care ti se potrivesc de minune. Afla ce bijuterii teimbraca pe tine!


Chiar si incheietura mainii poate deborda de sex-appeal daca ti-o puiin evidenta cu o bratara fina. Aceasta poate fi mai firava, dacaai mainile micute si delicate, si mai masiva daca doresti sa o faci sapara asa.

Cand iti alegi o pereche de cercei este vital sa tii cont deforma gatului tau.
Iar daca acesta nu este "de lebada" nu te aventurasa porti cercei foarte lungi. Poti arata foarte bine si cu un clips instilul Cartier.

Toate visam ca la un moment dat sa primim un inel de logodnasuperb... Pana atunci desfata-ti privirea cu inelele alese de Eva,sau eventual, recomanda-le mai departe.

Colierele in toate formele si lungimile sunt deosebit detentante. Ele atrag atentia asupra decolteului sau cel putin asupragustului de care da dovada purtatoarea.



Anul acesta sunt in voga crucifixele purtate ca pandantive.
Fieca este o noua achizitie sau o mostenire de familie, crucifixul este oalegere excelenta, mai ales pentru tinutele de zi.

Fie ca dispui de degete "de pianista" sau nu, inelele iti dau unplus de distinctie si eleganta daca sunt in ton cu tinuta. Poti optapentru un model rafinat din argint, aur alb, galben, sau, de ce nu,o combinatie intre cele doua.

Insa daca nu vrei sa dai gres cand asortezi unele elemente, poti cumparaun set de bijuterii care sa te scuteasca de acest efort. Regulilesunt simple: daca ai cercei masivi, opteaza pentru un colier finut siviceversa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod