Alfonsina, geantă tribut La Martina

La Martina aduce tribut Alfonsinei Storni, poet, dramaturg şi jurnalist argentinian printr-un accesoriu deosebit de feminin şi elegant.
În memoria Alfonsinei Storni, exponentă a post-modernismului anilor 90’ din Buenos Aires, La Martina a creat geantă de zi omonimă, care transmite semnificaţia numelui ei, exact cum poetă a povestit unei prietene: Alfonsina este o reminescenta a vieţii sale intensă şi este “gata de lupta”.

Casual-chic, realizată riguros în Italia, spaţioasă şi versatilă, nouă creaţie La Martina este handmade şi combină perfect natură duală a jocului de Polo: sportivă şi elitistă.

Din piele de viţel printată şi vopsită, geantă Alfonsina este declinată în negru, alb, portocaliu, galben, verde şi albastru electric: intertii preţioase din metal şi finisaje strlucitoare adaugă pielii un efect glossy.

Părţile laterale sunt realizate dintr-o piele moale, vopsită prin tehnică tamponării, care asigura un efect natural, cu uşoare umbre.

Spiritul Polo se regăseşte în logo-ul inconfundabil La Martina, cu cei doi cai în galop, care au devenit ornamente preţioase şi care înfrumuseţează că un pandantiv faţă genţii, precum şi a elementul decorativ care aminteşte de designul unor frâie.

Geantă Alfonsina este disponibilă în magazinul La Martina din Băneasa Shopping City, la parter.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod