Rochie neagra

Accesorii pentru o rochie neagră: cum o porți corect


Rochie neagra si pantofi rosii

Rochie neagră și pantofi roșii stiletto

Foto: yjsprom.com
Combinația de rochie neagră și pantofi roșii cu toc înalt este de-a dreptul explozivă! Iar dacă alegi o rochie neagră strânsă pe corp, care să îți pună discret formele în evidență și o asociezi cu o pereche de pantofi roșii stiletto din lac, vei întoarce cu siguranță toate privirile. Este acel gen de ținută menită să impresioneze, fiind o alegere bună pentru evenimentele speciale din această vară. Vei fi fără îndoială vedeta serii.

 

Accesorii animal print pentru rochia neagra

Rochia neagră și accesorii animal print

Foto: peoplestylewatch.com
Accesoriile animal print, fie că este vorba de o pereche de pantofi cu toc, o gentă plic sau un clutch, se potrivesc perfect cu rochiile negre. Ambele elemente au acel ceva care le oferă un aer sexy și interesant.

Pantofii cu imprimeu stil leopard sunt ideali pentru o rochie neagră din piele.

 

Rochie neagra cu pantofi sport

Rochia neagră și pantofii sport

thestore.com
Chiar și purtând o pereche de pantofi sport poți fi foarte feminină. Asociază o rochie neagră mini, strânsă pe corp, cu o pereche de pantofi sport de tipul high-top, iar rezultatul va fi senzațional! Alege-i pe cei cu platformă pentru un stil super sexy.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod