Accesorii. 40 de coliere pentru primăvara 2016. Cum să le alegi

Colierele suprapuse şi cele în stil choker se numără printre principalele tendinţe în ceea ce priveşte bijuteriile pentru acest sezon.
Sezonul primăvară-vară 2016 aduce în prim-plan colierele delicate, formate din lanţuri subţiri, din metale preţioase, iar cele aşezate în cascadă sunt piesele-vedetă ale momentului.

Colierul în cascadă

Nu doar lănţişoarele aşezate în cascadă în jurul gâtului sunt un stil pe care să nu-l ratezi în acest sezon, dar şi aşezarea în cascadă a mai multor tipuri de coliere, pentru un rezultat de tip statement.

Colierul choker

Colierul choker, reprezentativ pentru anii '90, revine în forţă în acest sezon. A fost readus în tendinţe de marile case de modă în cadrul prezentării colecţiilor pentru primăvară-vară 2016. 

Colierul cu pandantiv capsulă

Pandandivele deosebite, în special cele de tip capsulă, prevăzute cu mici spaţii în care sunt puse petale de flori, nisip, scoici, fulgi sau alte elemente naturale care atrag instantaneu atenţia prin originalitate, se numără de asemenea printre accesoriile momentului. Un alt trend inportant este reprezentat de pandantivele din sticlă care păstrează în interior flori sau frunze naturale, presate.
 
 

Colierul cu pandantiv piatră naturală

Pietrele preţioase şi cele semipreţioase au făcut întotdeauna parte din bijuteriile noastre. Dar de această dată, forma naturală a cristalelor naturale este foarte bine pusă în valoare. Pandantivele din astfel de pietre, într-o formă "brută", se numără printre vedetele sezonului.

Colierele statement boho

Stilul boho-chic rămâne de câţiva ani un reper important în modă, dar şi în tendinţele de frumuseţe. Iar primăvara şi vara sunt anotimpurile în care acesta îşi pune cel mai mult amprenta asupra stilului nostru.
Iar în materie de coliere, cele de tip statement, dar cu o influenţă boho, sunt de nelipsit în acest sezon. Realizate din argint cu aspect învechit sau metale care îl imită perfect, acestea se asortează de minune cu ţinutele relaxate, rochiile lungi şi diafane sau topurile croşetate.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod