7 perechi de sandale care se poartă în vara 2017

Nu este deloc simplu să alegi o pereche de sandale dintre sutele de modele pe care le vezi în magazine. Ca să-ţi fie mai uşor să te decizi, află ce se poartă vara aceasta

Sandalele cu toc bloc

Tocul gros, pătrat, a revenit în tendinţe după mulţi ani în care părea să fie complet uitat. Este foarte popular pentru ghete şi pantofi, dar arată la fel de bine şi sub formă de sandale. Pentru că îţi oferă mai multă stabilitate, tocul bloc este foarte uşor de purtat întreaga zi. Este un toc confortabil, ideal pentru zilele în care ai mult de mers, dar nu vrei să faci compromisuri în ceea ce priveşte stilul.




Sandale cu şnur

Inspirate de sandalele romane, purtate cu entuziasm an după an de femeile din întreaga lume, sandalele cu şnur în tendinţe pentru anul acesta aduc un plus de feminitate. Sunt realizate din materiale precum piele întoarsă, saten sau sunt acoperite cu catifea.
La fel ca şi sandalele romane, au talpa joasă, dar găseşti şi modele cu toc, iar şnurul poate fi înlocuit cu panglică.




Sandale din pânză

Acest tip de sandale foarte lejere şi confortabile imită stilul espadrilelor, fiind uşor de purtat întreaga zi. Sunt o alegere bună pentru zilele de vacanţă şi plimbările lungi sau ieşirile la iarbă verde. Se potrivesc de minune cu pantalonii scurţi din denim şi tricourile marinăreşti.





Papuci

Papucii cât mai simpli, cu o singură baretă şi fără alte detalii complicate se numără de asemenea printre tendinţele în materie de încălţări ale acestei veri. Numeroase vedete aleg acest model care oferă unei ţinute un aer foarte relaxat.
Deşi sunt destul de simplu de purtat, este de preferat să-i incluzi în special în ţinutele de weekend şi în cele de vacanţă.



Sandale decorate cu ciucuri

Dacă în anii trecuţi franjurii au fost cei care au dominat lumea modei, în special pe cea a accesoriilor, anul acesta ciucurii se numără printre decoraţiunile preferate de designeri. Iar sandalele cu talpă joasă decorate cu ciucuri arată excelent, fiind perfecte pentru a-i oferi ţinutei tale un farmec aparte.





Sandale cu platformă, în tonuri neutre

O astfel de pereche de sandale, în tonuri nude şi cu platformă, se numără printre tipurile de încălţăminte care nu îţi pot lipsi în această vară din colecţie. Nu doar că sunt comode şi te ajută să adaugi câţiva centimetri în înălţime dacă eşti minionă, dar sunt şi foarte versatile.
Le poţi purta la birou, la petrecerile de vară în aer liber, dar şi în cadrul ţinutelor tale de weekend.




Papuci comozi

Papucii de tip Birkenstock au devenit favoriţii starurilor de la Hollywood, iar fashionistele din întreaga lume au preluat rapid trendul. Acest tip de papuci cu un aspect aparent masculin se asorteză foarte bine cu ţinutele lejere precum jeanşi sau pantaloni scurţi, dar la fel de bine pot fi purtaţi cu rochii sau fuste, pentru un look nonconformist.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod