10 perechi de pantofi pe care orice femeie ar trebui să le aibă

10 perechi de pantofi pe care orice femeie ar trebui să le aibă


Tenisi

Teniși

Orice femeie ar trebui să dețină în colecția sa de pantofi o pereche de teniși. Poți opta pentru modele clasice, albi sau negri, dar și pentru modele colorate și interesante. Oricum îi preferi, tenișii se vor dovedi extrem de utili mai ales în vacanțe în care plănuiești să bați la pas orașe întregi, dar și pentru ieșirile în aer liber alături de prieteni sau pentru un look relaxat de weekend.


Sandale cu talpa joasa
Sandale din piele cu talpă joasă

Cu siguranță îți cumperi cel puțin o pereche nouă de sandale în fiecare vară. Dar un model care nu se demodează niciodată și se integrează de minune în ținutele tale casual nu ar trebui să-ți lipsească.
Este vorba despre sandalele din piele cu talpă joasă, esențiale pentru orice ținută lejeră de vară.


Bocanci
Bocancii clasici

Potriviți pentru zilele friguroase, cu vreme mohorâtă, bocancii clasici, cu șiret sau fermoar, sunt perechea de încălțări la care vei apela cu încredere atunci când vrei în primul rând confort. Dar nu numai că îți protejează picioarele de frig, dar te pot ajuta să obții look-uri extrem de interesante. De exemplu, îi poți asocia cu o rochie neagră de tipul "little black dress" și o jachetă din piele, iar rezultatul va fi o ținută cât se poate de sexy, în stil rock.


sandale metalice
Sandale în nuanțe metalice

Dacă nu vrei să fii stresată că nu ai cu ce să te încalți de fiecare dată când ești invitată la un eveniment special, atunci trebuie neapărat să investești într-o pereche de sandale elegante într-o nuanță metalică. Le vei putea asorta cu orice tip de rochie.
Alege-le pe cele cu toc subțire și barete înguste, care îți vor oferi un plus de feminitate.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod