9 gesturi simple care te fac să arăți perfect în poze

9 gesturi simple care te fac să arăți perfect în poze

În afara unghiului care te avantajează în fotografii există și alte gesturi aparent lipsite de importanță, dar care te ajută să arăți impecabil

Stai sprijinită de un perete colorat

Vei avea în acest fel un fundal intersant, care aduce o pată de culoare, și vei părea, de asemenea, mult mai relaxată.



Joacă-te cu fusta sau rochia

Mai ții minte cum te jucai cu fusta când erai mică? Acest gest inspiră inocență și este un truc simplu care poate fi folosit cu succes în fotografii.



Aranjează-ți ochelarii

Acest gest va arată în fotografii ca și cum ochelarii ți-ar fi alunecat și trebuie să-i așezi. Vei obține o fotografie care inspiră dinamism și naturalețe.
9 gesturi simple care te fac s? ar??i perfect �n poze


Bagă-ți mâinile în buzunare

Te-ai întrebat de multe ori ce să faci cu mâinile sau cum să le ții pentru a arăta natural în poze? Cea mai simplă metodă este să le bagi în buzunare. Zâmbește și uită-te în altă parte când adopți această postură, pentru un rezultat interesant.



Balansează-ți geanta

Un alt gest care arată bine în poze este acela de a-ți balansa geanta. Vei oferi o ocupație mâinilor, care arată altfel ciudat dacă le ții lipite pe lângă corp.



Mergi lent

Cea mai mare problemă când ești fotografiată este aceea că nu vei arăta deloc natural dacă stai pur și simplu într-un loc și aștepți. De aceea imaginile surprinse în timp ce mergi sunt atât de reușite.




Stai sprijinită pe ceva

Atunci când te așezi pe o margine, un gard, o balustradă etc. vei obține un unghi care îți va face picioarele să pară mai lungi.
Este un truc prfect pentru minione.



Privește în altă parte

Nu este neapărat nevoie să te uiți fix în cameră atunci când ești fotografiată. Privește în altă parte pentru a obține fotografii misterioase și interesante.

Râzi

Roagă-l pe cel care îți face fotografii să facă mai multe poze. Cele mai bune fotografii sunt de obicei cele neintenționate, care surprind zâmbetele și râsul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod