5 tipuri de încălţăminte care nu trebuie să ne lipsească în acest sezon

Dacă vrei să fii mereu în tendinţe, iar cei din jurul tău să te admire şi să te ia drept exemplu, atunci trebuie să îţi achiziţionezi aceste modele neapărat în această toamnă! 1.

Country Woman

Dacă vrei să fii mereu în tendinţe, iar cei din jurul tău să te admire şi să te ia drept exemplu, atunci trebuie să îţi achiziţionezi aceste modele neapărat în această toamnă!

1. Ghetele stil cowboy

Fie că ai unele din anii trecuţi care se prezintă bine sau trebuie să îţi cumperi altele, aceste ghete nu trebuie să îţi lipsească în acest sezon. Dacă sunt negre, maro sau colorate cu atât mai bine, dar important este să nu îţi fie teamă că vei fi considerată demodată, chiar şi marile case de modă le-au reintrodus pentru această toamnă.

cowboy

2.

Încălţămintea albă

Optează cu încredere pentru această nuanţă, chiar dacă vei ieşi din tipare. Fie că este pantof, gheată sau cizmă, cu această piesă vestimentară vei reuşi să fii un fashionicon pentru cei din jurul tău. E suficient să mergi o singură dată la birou cu ele şi vei fi pe buzele tuturor mult timp după aceea.

alb

3. Ghete cu şiret sau cu dantelă

Uşor pretenţioase şi chiar cu tentă erotică, această încălţăminte te poate clasa pe un loc fruntaş atunci când vine vorba de apariţia la un eveniment special.

Vor ieşi destul de mult în evidenţă, de aceea ar trebui să ai grijă ca în materie de vestimentaţie să alegi ceva cât mai simplu!

siret

4. Pantofi cu toc inedit

Chiar dacă pantoful este destul de simplu, ai grijă ca tocul să fie spectaculos. Fie că este ornat cu diferite pietricele, că este transparent sau sculptat inedit, prin el ar trebui să te faci remarcată în această toamnă. Este un accesoriu de ocazie şi trebuie să ai foarte mare grijă atunci când alegi să îl porţi!

toc inedit

5.

Pantofi eleganţi, dar comozi

Este foarte important să ai acest tip de încălţăminte, mai ales dacă eşti o doamnă ocupată de dimineaţa până seara. Trebuie să fie comozi, dar în acelaşi timp să îţi ofere acel aer elegant care va întoarce toate privirile asupra ta. Nu trebuie să îţi lipsească, mai ales că nu se demodează niciodată!

comozi

Sursă foto: www.theblondesalad.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod