5 perechi de pantofi pe care trebuie să le cumperi la reduceri

A sosit perioada reducerilor! Colecţile sezonului vară 2013 te aşteaptă în magazine cu preţuri mai mici. Iar în această perioadă orice femeie care iubeşte hainele şi accesoriile se

A sosit perioada reducerilor! Colecţile sezonului vară 2013 te aşteaptă în magazine cu preţuri mai mici. Iar în această perioadă orice femeie care iubeşte hainele şi accesoriile se pregăteşte pentru o sesiune de cumpărături.


Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci înainte să porneşti prin magazine este să-ţi analizezi garderoba. Da, da... ai citit foarte bine. Dacă vrei să faci "smart shopping" trebuie să te duci în magazine cu temele făcute. Aşa că, analizează cu atenţie ce ai în dulap, dar mai ales ce-ţi lipseşte, pentru a crea diverse ţinute.

După ce ţi-ai făcut lista cu cele necesare, poţi să porneşti în căutarea articolelor dorite.

Dacă te-ai hotărât să-ţi cumperi în această perioadă mai multe perechi de pantofi, atunci trebuie să te felicit. Şi asta pentru că ai făcut o alegere perfectă.

Din punctul meu de vedere, perioada reducerilor este perfectă dacă vrei să-ţi cumperi mai multe perechi de pantofi. Magazinele de încălţăminte te aşteaptă cu preţuri mai mici care te vor ajuta să-ţi cumperi pantofii care-ţi plac fără să-ţi goleşti cardul.

O pereche de pantofi clasici, stiletto, trebuie să ai în garderoba ta. Aşa că, dacă încă nu ţi-ai cumpărat aceşti pantofi "fără moarte" a sosit momentul să o faci.

Alege o pereche de stiletto în culori neutre (negru sau nude), te vor salva din foarte multe situaţii în care nu vei ştii cu ce să te încalţi.

Sandalele cu platformă sunt perfecte pentru zilele de vară. Sunt comode şi-ţi transformă orice ţinută banală, într-una foarte sexy. S-au purtat şi în verile trecute, se vor purta şi în cele care vor urma.

Tot în această perioadă, îţi poţi cumpăra acele modele viu colorate care ţi-au atras atenţia la început de sezon, dar care ţi s-au părut prea scumpe pentru a le cumpăra (în condiţiile în care nu le porţi foarte des).

Acelaşi model, dar în nuanţe diferite...

pe care să-l aleg? Ai avut şi tu această dilemă? Ţi-a plăcut un anumit model, însă nu te-ai putut decide pe ce culoare îl vrei? Nimic mai simplu, la reduceri îţi poţi lua şi pe negru şi pe roşu (ori pe verde sau albastru... e atât de greu să te decizi când îţi plac mai multe culori).

Nu cred că există o femeie, care să iubească pantofii, şi care să nu tânjească la o pereche (indecent de scumpă) semnată de un designer celebru. Aşa că, dacă până acum nu ţi-ai permis să dai câteva sute de euro pe nişte pantofi pe care tu îi consideri perfecţi, acum îţi permiţi să-i cumperi la jumătate de preţ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod