12 designeri români şi-au prezentat viziunile creative inspirate de Audrey Heburn

Marti, 16 septembrie, a avut loc SOIREES DE LA MODE, editia a 14a, primul mare eveniment de modă al noului sezon care a ales ca sursă generală de inspiraţie, pentru toți designerii invitați, marele Icon: AUDREY HEPBURN.
La sarbatorirea a 85 de ani de la nasterea acestei mari actrite, devenite un Icon de stil si atitudine pentru un intreg secol, ea a devenit noua Tema pentru SOIREES DE LA MODE 14. AUDREY HEPBURN a fost desemnata in acest an, de  presa internationala de film, sustinuta de cea de lifestyle, ca: ”Cea mai frumoasa femeie a ultimilor 50 de ani ”. A fost considerata deci ca cea mai potrivita alegere pentru noua editie a SDLM, dupa Iconul national reprezentat de MARIA TANASE - tema anterioara, la editia a 13a.

12 designeri şi-au prezentat  viziunile creative inspirate de AUDREY HEPBURN : Natalia Vasiliev / Agnes Toma /  Simona Semen / Marie Ollie / Mirela Fraser / Sandra Galan / Kinga Varga / Florina Ivascu / Norina Stoica / La Chatterie / R'Ias Couture / Rozalia Bot.

Maria Răducanu, compozitoare şi interpretă de etno jazz şi una dintre cele mai reprezentative figuri ale acestui stil muzical în România, a susţinut un concert de excepţie.
Iar  colecţia  T'Arte Audrey Hepburn  semnată de Fata Care Gateste Cu Flori (Romana Rista) a fost delicioasă.

”Cred că SOIREES DE LA MODE ” este tipul de eveniment de modă ”exerciţiu”. Este unul dintre cele mai interesante forme de manifestare creativă a unui grup de designeri, de exprimare a unei viziuni, cumva colective, asupra celor mai importante teme din modă şi lifestyle, din zona spirituală până în cea a marilor personalitati ale lumii. Astfel moda interacţionează profund cu celelate domenii ale vieţii şi culturii, devine exponent şi senzor de reflectare a acestora prin limbajul atât de aparte al creaţiei vestimentare autentice, româneşti.
SOIREES DE LA MODE este gândit ca o stare de graţie, înafara regulilor şi constrângerilor, un omagiu, o expunere personalizată intens, o dăruire a unor oameni speciali, prin ceea ce ştiu ei să facă cel mai bine - creaţiile lor, către ceilalti. E generozitate şi libertate, în stare pură. E pasiune şi plăcere oferită tuturor. E bucurie comună”
, a declarat Alin Gălăţescu, Director General AVANPREMIERE, organizator SOIREES DE LA MODE

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod