10 trucuri secrete folosite de vedete pentru a arăta perfect pe covorul roșu

10 trucuri secrete folosite de vedete pentru a arăta perfect pe covorul roșu

Atunci când pășesc pe covorul roșu, vedetele nu arată precum oamenii obișnuiți. Par să fie adevărate zeități, având un aspect absolut impecabil, ținute perfecte și machiaj de invidiat.
Dar nu puterile magice le fac să arate astfel, ci unele trucuri secrete de modă și frumusețe. Iată câteva dintre aceste mici secrete care te pot ajuta și pe tine să arăți uimitor la următorul eveniment special la care participi:

Lenjeria modelatoare

Aproape toate vedetele poartă acest tip de lenjerie de corp. Este realizată dintr-un material elastic special care comprimă 'colăceii' și ascund pliurile formate de piele, astfel încât te ajută să ai o siluetă de invidiat. Rochia pe care o porți va arăta impecabil pe tine, ca și cum ar fi fost făcută pe comandă. Kim Kardashian, de exemplu, a recunoscut că folosește pantaloni scurți modelatori, cu talie înaltă, și chiar colanți modelatori sub pantalonii obișnuiți.



Banda dublu adezivă

Pentru a se asigura că decolteul rochiei rămâne la locul lui, îl poți fixa cu o bandă dublu adezivă. Aceasta are adeziv pe ambele părți și te ajută să lipești materialul rochiei de piele, în așa fel încât să nu te confrunți cu incidente jenante.
Este un truc util pentru rochiile sau topurile cu decolteu adânc. Important este să te asiguri că banda nu este vizibilă. Beyonce, de exemplu, s-a confruntat cu un mic incident neplăcut pe covorul roșu atunci când banda adezivă din zona decolteului a fost expusă.



Perne pentru fese

Dacă în urmă cu câțiva ani un posterior voluminos este coșmarul oricărei femei, acum este una dintre cele mai dorite trăsături fizice. Tocmai de aceea au apărut proteze speciale din silicon care se aplică pe fese pentru a le face să pară mai mari și mai bombate. Actrița Kristen Bell a fost suficient de curajoasă încât să dezvăluie pe Instagram că a apelat la acest truc pentru ținuta sa de la Globurile de Aur.




Lipici în loc de gel pentru sprâncene

Makeup artistul lui Beyonce susține că folosește un lipici de tip stick pentru a fixa și modela sprâncenele pentru evenimentele de pe covorul roșu. Un astfel de produs îți menține sprâncenele perfect netede și este ușor de îndepărtat, fără să blocheze porii.

Lifting facial cu bandă adezivă

Lady Gaga își începe fiecare zi atașând bucăți de bandă adezivă transparentă pe față. Este o alternativă pentru operațiile estetice care sunt extrem de costisitoare, iar de cele mai multe ori nici nu sunt necesare.
Și Kim Kardashian apelează la acest truc pentru a-și susține sânii atunci când poartă rochii fără sutien.


Deodorant pentru a preveni frecarea pielii

Nu te poți simți superbă pe covorul roșu dacă te chinuie usturimea provocată de frecarea pielii între picioare. Actrița de comedie Amy Schumer nu s-a sfiit să dezvăluie fanilor săi trucul pe care îl folosește și care poate fi util oricărei femei pe timpul verii. Vedeta aplică deodorant stick pe interiorul copaselor pentru a preveni frecarea pielii. 

Machiaj pentru corp

Dacă ai ales să porți o rochie care îți expune o mare parte a corpului, precum brațe, decolteu și picioare, vei avea nevoie de un strop de machiaj și pentru corp. Actrița Christina Hendricks folosește un amestec de fond de ten cu loțiune de corp pentru ca pielea sa să arate perfect.

Sutien din silicon

Un sutien format din cupe de silicon este o piesă must have pentru orice rochie fără mâneci sau cu spatele gol. Nu este de mirare că foarte multe vedete poartă un astfel de sutien pe covorul roșu.



Pantofi mai mari

Vedetele poartă adesea pantofi cu un număr mai mare la evenimentele de pe covorul roșu. Iar motivul este unul ingenios: le rămâne loc pentru a purta pernuțe speciale din silicon care protejează talpa piciorului și reduc din durerea cauzată de purtarea îndelungaă a pantofilor cu toc.
De asemenea, după câteva ore de stat în picioare pe tocuri picioarele se umflă, având suficient loc în pantofii cu un număr mai mare.

Chituri de urgență

Emma Watson a postat o imagine pe Instagram cu un chit de urgență pe care îl are la îndemână atunci când participă la un eveniment pe covorul roșu. Din trusă nu lipsesc acele de siguranță, soluție pentru îndepărtat petele sau bandă dublu adezivă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod