10 piese vestimentare care te fac instant mai atrăgătoare

10 ținute pe care bărbații le consideră irezistibile

Un sondaj realizat de site-ul Who What Wear a descoperit care sunt piesele vestimentare purtate de femei care li se par extrem de atrăgătoare bărbaților.
De la clasica rochie neagră sexy și până la topurile cu umerii goi, iată lista celor 10 ținute pe care bărbații le consideră irezistibile, potrivit brightside.me:

Rochia neagră

Cunoscuta ca "little black dress", rochia neagră simplă și elegantă este o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Este ideală atât pentru ocazii speciale, cât și pentru o ținută casual care îți va oferi un look irezistibil!




Culoarea roșie

Sunt unele elemente ale ținutelor care accentuează senzualitatea unei femeie, iar culoarea roșie este una dintre ele. Potrivit brightside.me, oamenii de știință au descoperit faptul că femeile care poartă roșu, chiar și sub forma rujului roșu pe buze, sunt considerate atrăgătoare de către bărbați.


Pantofii cu toc

Chiar dacă nu poți zilnic pantofi cu toc, este necesar să deții cel puțin o pereche de pantofi cu tocuri înalte, pentru ocaziile speciale sau zilele în care vrei să arăți absolut uimitor. Tocurile oferă senzația unui corp alungit, îți îmbunătățesc postura și îți fac picioarele să pară mai lungi și mai subțiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod