Care e semnificaţia fluturelui mov de pe pătuţul de bebeluş: Simbolul despre care părinţii nu vor să vorbească

Dacă vezi un fluture mov lipit pe un pătuţ de bebeluş, e mai bine să nu-i întrebi pe părinţi despre acest simbol. Este un subiect delicat pentru ei.
Stickerele în formă de fluturi mov lipite pe pătuţurile din maternităţile din Statele Unite i-au intrigat pe mulţi. Apariţia lor nu reprezintă un eveniment izolat, ci are toate şansele să se răspândească peste tot în lume. E bine să ştii ce reprezintă aceşti fluturi înainte de a întreba despre ei, întrucât reprezintă un subiect foarte sensibil pentru mulţi părinţi.

Aceşti fluturi au fost creaţi de Milli Smith, o femeie obişnuită care a rămas însărcinată. Analizele arătaseră că va avea gemene şi se pregătea să devină mamă când a primit o veste proastă.
Milli şi soţul ei, Lewin Cannn, au aflat că una dintre micuţe nu va trăi mult - analizele au arătat că el are anencefalie, o afecţiune netratabilă.

Vestea a devastat-o pe Milli, care a trebuit să ducă sarcina mai departe, ştiind că doar unul dintre bebeluşi va supravieţui. Bucuria de a fi mamă s-a risipit atunci, acolo, în acel cabinet medical şi a fost înăbuşită de durere, relatează Viralized.

Skye şi Callie au venit pe lume la termen, dar prima s-a prăpădit după numai trei ore.
Cei doi părinţi le-au lăsat pe amândouă în acelaşi pătuţ din maternitate câteva ore, privindu-le împreună. Fetiţele erau atât de mici şi de drăguţe!

Chiar dacă au rămas cu un copil, cei doi părinţi erau neconsolaţi. O altă mamă de gemeni i-a văzut copleşiţi de durere şi le-a spus că sunt norocoşi că n-au gemeni. Milli Smith şi-a dat seama că femeia nu ştia despre pierderea lor, aşa că după ce a ieşit din maternitate s-a gândit la un mod de a-i ajuta pe alţi părinţi să nu audă aceleaşi cuvinte care i s-au spus ei şi care au rănit-o.
Avea nevoie de un mod prin care ceilalţi să afle ce s-a întâmplat fără să deschidă subiectul delicat. Aşa i-a venit ideea de a face un logo în formă de fluture violet ca simbol al pierderii unui bebeluş. În felul acesta, părinţii nu trebuie să vorbească despre asta cu străinii dacă nu doresc - fluturele o face pentru ei.

Fluturele care reprezintă o legătură specială a părinţilor cu bebeluşul pierdut a fost repede adoptat şi de alte cupluri care au trecut prin această experienţă dificilă.
În plus, achiziţionarea stickerelor ajută la strângerea de fonduri pentru grupurile de părinţi, scrie site-ul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod