Povestea femeii care a rămas însărcinată în timp ce era deja gravidă

O femeie a rămas recent însărcinată în timp ce era deja gravidă și a născut 2 copii care nu au fost concepuți în același timp și au avut părinți diferiți. Iată cum a fost posibil acest lucru!

Care este povestea femeii care a rămas însărcinată, deși era deja gravidă


Jessica Allen, o femeie de 31 de ani din California, a făcut o fertilizare in vitro în aprilie 2016, după ce a acceptat să devină mamă surogat pentru un cuplu chinez, pentru suma de 30.000 de dolari, conform unui articol din The New York Post. California este unul dintre puținele state americane cu programe comerciale legale care le permit femeilor să fie plătite pentru a deveni mame surogat. Jessica aflase că are gemeni după o ecografie realizată în cea de-a șasea săptămână de sarcină.
Plata ei a fost majorată cu 5.000 de dolari pentru a doilea copil, deoarece medicii și agenția de maternitate pur și simplu presupuseseră că a rămas în mod neașteptat însărcinată cu gemeni.

Jessica a născut doi băieți prin cezariană în același an, în decembrie. După o lună de la naștere, Jessica a primit o fotografie a celor băieți de la cuplul chinez cu un mesaj care îi spunea că cei doi copii nu seamănă și dacă știe de ce. Jessica a declarat pentru ABC News că observase că unul dintre copii avea culoarea pielii mult mai deschisă decât celălalt și că în mod evident nu erau gemeni identici.

Testele ADN au confirmat această suspiciune, arătând că unul dintre copii era copilul biologic al Jessicăi, iar celălalt copil era copilul cuplului chinez.
Fenomenul acesta este cunoscut sub numele de superfetație. Are loc extrem de rar deoarece, în cele mai multe cazuri, corpul unei femei gravide eliberează hormoni pentru a opri ovulația. Cu toate acestea, în acest caz, corpul Jessicăi a continuat să ovuleze, eliberând un ovul care a reușit să fie fertilizat. Însă superfetația este foarte rar întâlnită în cazul oamenilor, așa că specialiștii și oamenii de știință știu foarte puține despre acest proces, de ce are loc și cum se întâmplă.

Din fericire, ambii copii au fost sănătoși.
După un proces juridic complicat și costisitor, Jessica și partenerul acesteia au reușit să obțină custodia fiului lor la 2 luni după naștere și l-au numit Malachi.

Într-un articol pentru New York Post, Jessica a declarat că și-a închiriat uterul și era aproape să rămână fără fiul ei. De asemenea, a mai spus că nu regretă că a devenit o mamă surogat, deoarece ar însemna că regretă că are un copil. Speră că alte femei care își doresc să devină mame surogat să învețe din povestea ei.
 
Sursă: http://www.iflscience.com/health-and-medicine/woman-becomes-pregnant-whilst-already-pregnant/ 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod