Povestea băiețelului de 7 ani omorât de părinți

Aceasta este o poveste despre un băiețel inimos. Mai mult decât atât, este o poveste pe care ar trebui să o citească toată lumea. Povestea este fictivă, dar mesajul său te va pune pe gânduri. Este vorba despre milioane de copii care trec prin același coșmar în fiecare zi.

Biletul găsit în mâna băiețelului de 7 ani


"Numele meu este Ivan și am 7 ani. Îmi iubesc părinții, dar îmi este foarte frică de ei. Mă lovesc adesea și nu înțeleg de ce.

În această dimineață m-am trezit și am mers la școală. Sunt un elev bun, iar profesorul meu mă place.

Îmi plac toți colegii, dar nu am prieteni. Acesta este motivul pentru care stau în clasă în timpul pauzelor. Nimeni nu vrea să se joace cu mine. Am încercat să ma împrietenesc cu alți copii, dar m-au respins și mi-au spus că sunt dezgustător.

Ei râd de mine pentru că port în fiecare zi aceeași pereche de blugi, același tricou și aceiași pantofi rupți.

Într-o zi, după școală, am furat o jachetă care era uitată de cineva.
Apoi m-am dus singur acasă prin zăpadă. Tremuram de frig și era greu să merg prin vântul puternic. Dintr-o dată, cineva m-a împins și am căzut în zăpadă. A țipat la mine că nimeni nu mă place, după care m-a lovit în spate și în stomac.

Am plâns nu pentru că îmi era frig sau eram rănit, ci pentru că nu aveam niciun prieten.

Imediat ce am ajuns acasă, mama mea m-a tras de păr, m-a întrebat unde am fost și de ce sunt murdar. Mi-a spus să merg în camera mea, pentru că nu voi primi mâncare la cină.
Am făcut cum mi-a spus mama mea, m-am dus în camera mea și nu am ieșit până a doua zi, deși îmi era foame și frig.

Notele la școală au început să fie din ce în ce mai proaste, iar de fiecare dată când afla tatăl meu, mă lovea mai tare. O dată m-a lovit atât de tare, încât nu mi-am mai putut mișca degetul arătător, iar toții copiii au râs la școală de mine.

Părinții mei mă bat, dar i-am iubit mereu. Într-o zi, am simțit o durere în piept. A trebui să merg la spital, deoarece mamei nu i-a păsat."

Două zile mai târziu, Ivan a murit din cauza rănilor suferite.
Abuzurile asupra copiilor au loc în fiecare secundă, în fiecare minut, în fiecare oră și în fiecare zi. În toate țările, toate orașele și toate școlile. Însă casa unui copil ar trebui să fie ferită de violență.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod