mama

Lucruri pe care mama ta nu ți le-a spus niciodată

Există atât de multe lucruri pe care mama ta nu ți le-a spus niciodată. Acestea sunt lucrurile care te fac să îți dai seama ce persoană puternică este aceasta. Iată despre ce este vorba!

Ce nu ți-a spus mama ta niciodată


A fi mamă este un job full time. Și nu orice job, ci unul dintre cele mai grele din lume. Este nevoie de mult curaj pentru a fi mamă, deoarece există atât de multe lucruri de care trebuie protejați copiii. Mamele se confruntă cu greutăți, pentru a se asigura că le oferă copiilor oportunitățile pe care ele nu le-au avut niciodată. Mamele au această putere supranaturală, care le ajută să facă față unor situații cu adevărat dificile. Iată câteva dintre lucrurile pe care mama ta probabil că nu ți le-a spus niciodată!

1. A plâns când te-a născut


Nu este ușor să naști un copil. Probabil că mama ta a plâns când te-a născut. Lacrimi de fericire, de durere, de frică.

2. Te-a cărat pentru mai mult de 9 luni


Chiar și după ce te-a născut, mama ta tot te-a cărat. Îți poți imagina cât de greu era pentru ea după o zi lungă și dificilă? Chiar dacă era complet epuizată, te lua în brațe de fiecare dată când îi cereai și nu s-a plâns niciodată.
Mama ta te-a purtat în brațe până când ai devenit prea greu de cărat.

3. Parentingul a speriat-o


Probabil că este ceva ce încă o sperie. Ea se întreabă adesea dacă face ceea ce trebuie atunci când te crește, când îți dă tot ceea ce ai nevoie și se gândește și dacă reușește să fie eficientă ca mamă. Dar cel mai important lucru la care se gândește este dacă te-a iubit suficient.

4. S-a furișat în camera ta pentru a te privi cum dormi


Probabil că mama ta a făcut acest lucru de nenumărate ori, încât nici nu mai știe numărul furișărilor în camera ta în timpul nopții. Probabil că a vrut să se asigure că ai un somn liniștit, că nu ai nevoie de nimic.

5. Nu îi plăcea să te refuze


De fiecare dată când îți doreai ceva cu adevărat, iar mama ta te refuza, probabil că se simțea oribil. Dar nici măcar mamele nu îți pot oferi totul mereu.
Poate că nu avea bani sau poate că era de părere că nu era un lucru de care aveai nevoie. Dar i se rupea inima atunci când te refuza.

6. Era foarte obosită


În ciuda faptului că era obosită, mama ta se juca mereu cu tine și își petrecea timpul cu tine, deoarece știa cât de importante sunt momentele împreună. Ea a făcut tot ce a putut pentru a întări legătura dintre voi, chiar dacă își dorea doar să se așeze pe pat după o zi lungă de muncă și să se relaxeze.

7. Nu îi plăceau scutecele tale murdare


Pe lângă bucuriile meseriei de mamă, sunt și lucruri pe care fiecare mamă le-ar ocoli cu tot dinadinsul. Printre acestea se numără și scutecele murdare. Mama ta a dezvoltat un stomac de fier de-a lungul anilor, din cauza a ceea ce găsea în scutece atunci când trebuia să te schimbe.

8. S-a temut de ziua în care urma să pleci de acasă


Poate că te-a încurajat să-ți găsești propria casă după facultate sau să-ți urmezi cariera în altă țară. Dar, în realitate, mama ta urăște ideea de a fi departe de ea.

9. Și-a ascuns emoțiile


În toate momentele în care i-ai spus lucruri dureroase în timpul certurilor, probabil că nu a părut rănită vreodată. Dar în interiorul său, totul s-a prăbușit.
De fiecare dată când i-ai spus că nu o suporți, doar pentru că nu ți-a luat ceea ce voiai, și-a ascuns emoțiile.

10. Vei fi întotdeauna copilul ei


Nu îmbătrânești niciodată în ochii mamei tale. Ea se va uita întotdeauna la tine și va vedea un copil în loc de un adult.

11. Ar face din nou totul pentru tine


Dacă mama ta ar avea posibilitatea, ar lua-o de la început cu tine instant. De aceea probabil că abia așteaptă să fie bunică.

12. Ai fost prioritatea ei


Pentru mama ta, tu ai fost întotdeauna o prioritate. A pus nevoile tale înaintea nevoilor sale și a făcut-o de atâtea ori, încât acest lucru a devenit obișnuit pentru ea. A vrut doar să îți arate că poți conta pe ea pentru orice.

13. Nu vei greși niciodată în ochii ei


Se poate să îi fi făcut o grămadă de probleme mamei tale, dar ea nu a avut decât dragoste de oferit. Poate că a țipat la tine când ai făcut prostii, dar acest lucru nu a făcut-o să te iubească mai puțin.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod