Motivele pentru care mama este cea mai bună prietenă

Motivele pentru care mama este cea mai bună prietenă

Cu toate că multe persoane nu au o relație cu mama lor așa cum vedem în filme, există nenumărate motive pentru care mama este cea mai bună prietenă a ta. Mai jos, poți regăsi câteva dintre acestea.
De ce este mama cea mai bună prietenă?

1. Este prietena ta 24/7


Mama ta a fost mereu alături de tine și va fi întotdeauna. De la prima zi în care te-a dus la școală, momentul în care s-a asigurat că prietenul tău te respectă și multe alte lucruri, mama ta te știe cel mai bine. 

2. Îți oferă mereu un umăr pe care să plângi


Există perioade în care simți nevoia să plângi în intimitatea casei tale, fără cineva alături. Însă există și momente în care, printre lacrimi, îți dorești să poți vorbi cu cineva care să te înțeleagă și care să îți spună că totul va fi bine.
Fie că este vorba despre prietenul care ți-a frânt inima sau despre alte probleme pe care le întâmpini de-a lungul vieții, mama ta va fi alături de tine mereu să te asculte.

3. Îți dă cele mai bune sfaturi


Cu toate că multe persoane se simt frustrate în momentul în care mamele lor le spun că partenerul nu se poartă frumos cu ele, mama știe întotdeauna că meriți mult mai mult. Mama te cunoaște cel mai bine și își poate da seama de la distanță cum se poartă cineva cu tine. 

4. Te motivează


Probabil că era frustrant să te trezești la 6 în fiecare dimineață, pentru a nu întârzia la școală, însă mama ta a vrut pur și simplu tot ce este mai bun pentru tine. Și chiar și acum, dacă stagnezi în carieră sau nu te simți frumoasă, mama ta tot te împinge să îți continui drumul.

5. Nu renunță niciodată la tine


Chiar dacă ești încăpățânată și nu vrei să te trezești dimineața pentru a prinde avionul, nu te lasă să dormi. În schimb, te tot trezește, enervându-te până când te ridici din pat.
Iar în alte situații, se poate să nu îi spui exact mamei tale ce se întâmplă cu adevărat în viața ta, însă instinctul său de mamă o va determina să facă tot posibilul pentru a se asigura că ești bine.

6. Te iubește necondiționat


Indiferent de cât de morocănoasă ești sâmbătă dimineață, după ce ai petrecut toată seara de vineri, mama ta crede că ești frumoasă. Te iubește cum nu te-ar putea iubi altcineva și îți acceptă toate defectele.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod