Dispozitivul care arată unde se află copilul: Găseşte şi animalul de companie pierdut

Un dispozitiv inovativ care arată unde se află copilul chiar şi atunci când smartphone-ul nu funcţionează poate lua şi urma animalelor de companie rătăcite.
Lynq este un tracker cu rază mare de acţiune, care oferă informaţii în timp real despre distanţă şi direcţie pentru a ţine sub observaţie oameni şi animale de companie. Şi ce este mai important, funcţionează fără Wi-Fi, celule de telefonie mobilă, hărţi, smartphone şi aplicaţii. Şi nici nu trebuie plătită vreo taxă lunară pentru a-l folosi.

Conceput în Statele Unite, Lyng afişează permanent distanţa şi direcţia unui subiect, oferind o urmărire în timp real în cadrul unei reţele private, de până la 12 persoane, cu o rază de acţiune de cinci kilometri şi cu o autonomie de trei zile la o singură încărcare, relatează agenţia Ferrari.
Dispozitivul afişează distanţa şi direcţia fiecarui membru al grupului. Un buton de control permite selectarea subiectului urmărit. De exemplu, dacă ai doi copii, un căţel şi o pisică, îi poţi adăuga pe listă pentru a-i urmări permanent.

Lyng poate fi luat oriunde, putând fi băgat într-un buzunar sau agăţat de rucsac. Părinţii pot şti unde se află copiii lor şi pot seta chiar o zonă sigură, aparatul emiţând un sunet de alertă cu vibraţii şi sunete când micuţii părăsesc perimetrul setat.
Dispozitivul este ideal pentru copiii cu nevoi speciale şi pentru urmărirea animalelor de companie, dar poate fi folosit şi la festivalurile muzicale, pentru a-ţi găsi mai repede prietenii în aglomeraţie, informează Ferrari.

Lynq foloseşte algoritmi care funcţionează cu GPS, pe raze mari şi cu unde radio. "Este conceput cu o conectivitate adaptabilă care merge oriunde când se află sub cerul liber. Îţi permite să stai liniştit fără a-i limita pe cei la care ţii şi le dai libertatea de a explora animalelor tale", a declarat unul dintre membrii echipei de creaţie, formată din pasionaţi de tehnologie şi de activităţi în aer liber din New York.

Dispozitivul a fost lansat pe platforma de contribuţii online Indiegogo şi a depăşit rapid cu 1.000% obiectivul de a strânge fonduri de 75.000 de dolari.
Un pachet de două dispozitive se vinde în prezent cu un preţ promoţional de 148 de euro. După ce va fi lansat în comerţ, aparatul va costa 255 de euro.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod