Cele 12 principii regale de creștere a copiilor. Cum își educă William și Kate copiii

 

6. Să respecți eticheta și să ai bune maniere indiferent de situație

Copiii știu că nu pot participa la evenimente publice dacă nu se comportă frumos. Există reguli stricte de comportament chiar și pentru copiii de viță nobilă. Dacă prințul sau prințesa devin prea obraznici, sunt lăsați acasă cu ocazia evenimentelor oficiale.


5. Te poți relaxa acasă

„Încă nu și-au rupt nimic dar întotdeauna încearcă să o facă. George aleargă mereu în jurul casei, împinge diverse lucruri și sare.
Vă rog să-mi spuneți că, după un timp, lucrurile vor deveni mai simple”,
spune Prințul William. 


4. Pedepsele corporale sunt interzise

Indiferent de cât de urât se comportă copiii, Ducele și Ducesa de Cambridge nu folosesc niciodată pedepsele corporale față de copii. Părinții au propriile lor metode de influențare a copiilor.  Dacă George este nervos, mama sa găsește imediat o metodă pentru a-i distrage atenția, de exemplu începând să cânte cu voce tare. Iar uneori se aruncă ea însăși la pământ și începe să țipe.
De obicei funcționează, iar copiii încep să se calmeze.


3. Computerele și tabletele sunt jucării pentru adulți 

George și Charlotte petrec mult timp afară cu bicicletele sau sărind prin bălți. Le este interzisă folosirea echipamentelor electronice. Kate și William consideră că astfel de jucării sunt potrivite pentru vârste mai mari, în timp ce mingile, corzile de sărit și jocurile sunt cele mai potrivite pentru dezvoltarea imaginației și fanteziei.


2. „Da” desenelor animate

Copiii au voie să se uite la televizor. Dar acest lucru se întâmplă conform unui program.
Copiii au deja desenele lor preferate: Charlotte cere să vizioneze „Peppa Pig”, în timp ce George este înnebunit după „Fireman Sam”.


1. Un stil de viață cumpătat

Kate și William sunt adepții unui stil de viață cumpătat. Refuză să-și cumpere haine la modă. Adesea, Prințul George și Prințesa Charlotte sunt văzuți îmbrăcați în hainele părinților sau chiar în haine pe care le purta unchiul Harry în copilărie. Dacă este nevoie să fie cumpărate haine noi, Ducesa alege mărcile populare în detrimentul celor de lux. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod