Mama care a devenit celebră datorită modului prin care a reuşit să îşi convingă fiul să mănânce legume

O femeie din Melbourne, Laleh Mohmedi, a avut ideea originală de a transforma pasiunea fiului său pentru personajele de desene animate într-o pasiune pentru mâncarea sănătoasă!
Astăzi, ideile ei geniale sunt folosite şi de alţi părinţi care încearcă să îşi convingă copiii să consume alimente sănătoase. Şi acestea chiar dau roade!

Această mamă talentată a reuşit să schimbe complet percepţia fiului său în vârstă de trei ani despre hrană. Pagina sa de Instagram, Jacob's Food Diaries, are peste 170.000 de abonaţi, iar celebrul Jamie Oliver se numără printre ei. Totul a început cu un simplu experiment în bucătărie. Laleh s-a hotărât să gătească un fel de mâncare pentru fiul ei, Jacob, care arăta ca un personaj de desene animate.
Reacţia micuţului a fost atât de bună, încât ea a decis să continue. Mohmedi a postat pe Facebook o fotografie cu personajul comestibil, iar reacţiile internauţilor au fost uimitoare. Prietenii săi i-au sugerat să îşi creeze o pagină pe Instagram, dar în acel moment nu a avut nici cea mai vagă idee despre ceea ce avea să urmeze.

Un an mai târziu, Laleh şi-a spus deja povestea în numeroase articole şi emisiuni TV. Ea s-a declarat surprinsă de cum acest mic hobby a făcut-o să devină atât de populară.

Jacob's Food Diaries este o expoziţie de farfurii.
Ea include persoanje de desene animate, din cărţi,  vedete pop, cum ar fi David Bowie şi Michael Jackson, precum și creaturi ciudate imaginate de Laleh.

Toate personajele nu numai că seamănă foarte mult cu originalul, dar conţin şi alimente sănătoase. Laleh alege, în general, ingrediente simple şi nutritive, cum ar fi varza, somonul şi cerealele. Se joacă cu culorile pe care le obţine cu ajutorul oţetului sau a diverselor sucuri naturale.

Sursă: brightside
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod