Cum să prinzi scaunul auto pentru copii? Cea mai mare greşeală pe care o facem toţi

Poate că şi tu ai prins greşit până acum scaunul auto atunci când transporţi copilul în el! Vezi unde greşeşti şi cum poate să-ţi afecteze spatele şi şoldul!

Modul în care ridici şi prinzi scaunul auto atunci când vrei să transporţi bebeluşul în el poate să-ţi cauzeze mari dureri de spate. Poate nu ai acordat deloc importanţă acestui lucru, însă când eşti nevoită să-l ţii multă vreme şi faci acest lucru zilnic, poate ai constatat că îţi amorţeşte mâna şi ai dureri în zona umărului.

Acest lucru poate să fie evitat, deoarece există o metodă mult mai simplă de a căra scaunul auto cu copilul în el. Descoperă care a fost soluţia unui chiropractician pentru a evita aceste dureri de spate.

Toată lumea este obişnuită să apuce scaunul auto băgând mâna pe sub mâner, însă acest lucru pune o presiune foarte mare asupra cotului, conducând la senzaţia de amorţeală şi durere în umăr şi şold.

"Această metodă nu îţi va afecta umărul şi şoldul. M-a învăţat şi pe mine cineva acest mic truc şi a fost cea mai mare descoperire", explică dr. Emily Puente, chiropractician la o clinică din Mansfield, Texas. Ea a postat un filmuleţ pe Facebook în care explică modul în care ar fi bine să cărăm scaunul auto.


Filmuleţul postat de chiropractician pe reţeaua de socializare a ajuns viral pe internet şi are deja aproape 4 milioane de vizualizări şi are peste 54 de mii de share-uri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod