Cu ce calități este înzestrat un copil, în funcție de ziua săptămânii în care s-a născut!

Ziua în care se naște un copil este ziua cea mai frumoasă din viața unei mame. Fie că este luni, miercuri sau duminică, această zi este binecuvântată pentru părinți.
Iar astrologii spun că ea lasă o amprentă specială și asupra destinului celui mic. Iată cu ce calități este înzestrat un copil, în funcție de ziua lui de naștere. 

Se spune despre copiii născuți luni că sunt silitori la școală, iar cei născuți duminica vor avea talent să cânte și să picteze. Ziua în care se naște un copil este protejată de o anumită conjunctură astrală care îi oferă celui mic daruri frumoase, trăsături distincte și calități deosebite. Iată cum este înzestrat un copil de către destin!

Copiii născuți într-o zi de luni


Astrologii spun că bebelușii care vin pe lume în prima zi a săptămânii sunt viguroși, robuști, sănătoși și plini de energie.
Ei vor fi copii puternici din punct de vedere fizic, rezistenți la frig mai ales și la bolile iernii. De multe ori, copiii născuți luni încep să meargă mai devreme decât alți copii de vârsta lor și își uimesc părinții cu firea lor descurcăreață.

Sunt copii curioși, cărora le place mult să exploreze și să caute prin toate tainițele casei. Din orice obiect, ei fac o poveste interesantă și se pot juca singuri ore întregi pentru că au o imaginație bogată. Pe de altă parte, fac tot felul de trăznăi și se accidentează des, pentru că vor să descopere singuri cum funcționează diverse obiecte.
Dar învață din fiecare pățanie și devin tot mai întreprinzători.

Copiii născuți marți


Marți este ziua lui Marte, astfel că toți copiii născuți în această zi sunt plini de energie, dinamici, amatori de sport și foarte îndrăzneți. Sunt copii veseli, care știu să se bucure de ce le oferă fiecare clipă, dar când suferă, suferă înzecit. Pe de altă parte sunt copii capricioși și ușor de influențat de cei care au limbile mieroase, pentru că micuții care s-au născut marți vor cel mai mult să fie adorați și iubiți. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod