Cele mai bune trucuri inventate de părinți: 30 de idei geniale

A spus cineva, vreodată, că este ușor să crești un copil? Dacă da, sigur era o glumă.
Părinții știu cel mai bine cu câte provocări te poți confrunta zi de zi și nu este neapărat vorba de problemele serioase, ci de mărunțișuri care îți scot peri albi.

Fiecare zi include o mulțime de elemente pe care părinții se străduiesc să le țină în echilibru: alimentația sănătoasă, joacă, teme, curățenie, siguranță și multe altele. De exemplu, există un copil care poate mânca o înghețată fără să-și faci un „tratament facial” cu ea sau fără să-și picteze hainele și toată casă? Pentru că răspunsul este evident, unii părinți au găsit soluția perfectă - capacul unui pahar de cafea de unică folosință, folosit pe post de suport pentru bățul înghețatei. 

Astfel de trucuri geniale, izvorâte din ingeniozitatea (și pe alocuri exasperarea) unor părinți, devin virale pe Internet și sunt o adevărată comoară pentru toți ceilalți. 

Citește și: Jucăriile din carton născocite de o mamă cu doi copii: Imaginația nu cere bani


Există multe moduri în care poți ține un copil ocupat și în siguranță, făcând o activitate care îi dezvoltă îndemânarea și creativitatea.
De exemplu, un părinte a fost inspirat să-i dea copilului o găletușă cu apă și o pensulă cu care să „vopsească” gardul. Alți părinți au avut ideea de a trasa cu creta pe asfalt un traseu elaborat pentru mașinuțele de jucărie. O mămică a avut ideea să pună stickere colorate în interiorul pantofilor pentru ca băiețelul ei să învețe să se încalțe corect.
 
Descoperă câteva dintre invențiile geniale pe care părinții le folosesc pentru a-și face viața mai ușoară și copiii mai fericiți. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod