Video emoționant: un bebeluș nou-născut s-a lipit de mama sa și refuză să-i dea drumul

Îngrijirea 'cangur' sau contactul piele pe piele după naștere este o metodă prin care se stabilește o conexiune strânsă între mamă și copil imediat după naștere, conexiune care se spune că va rezista pentru totdeauna.
Experții mai sunt de părere că această practică are numeroase beneficii de sănătate atât pentru mamă, cât și pentru nou-născut.

În prezent, o mulțime de maternități promovează contactul piele pe piele imediat după ce copilul vine pe lume, indiferent dacă este născut natural sau prin cezariană. Momentul este unul foarte emoționant pentru mame, pentru că au ocazia să-și țină pentru prima dată la piept bebelușul pe care l-au purtat în pântece timp de nouă luni.

Mamele care au beneficiat de terapia "cangur" spun că momentul este unul magic și nu poate fi descris în cuvinte, dar dragostea pentru micuțul abia născut îți inundă inima de iubire.

Dar un nou-născut care a avut un astfel de prim contact piele pe piele cu mama sa s-a dovedit a fi cu totul deosebit.
Momentul în care mama și fiica s-au atins pentru prima dată a fost filmat de medicii aflați în sala de nașteri. Micuța a îmbrățișat fața mamei și refuza pur și simplu să-i dea drumul.

Micuța se ținea cu hotărâre de mama sa, pe nume Brenda Coelho, imediat după o naștere fără probleme prin operație de cezariană. Și pentru că bebelușul începea să plângă atunci când asistenta încerca să îl dezlipească de mama sa, cadrele medicale din salon le-au lăsat pe mamă și fiică să mai petreacă puțin timp lipite una de cealaltă.

Momentul emoționant le-a adus lacrimi în ochi nu numai prospetei mămici, dar și asistentelor și medicilor prezenți.
Filmarea a fost postată pe pagina de Facebook Maternidade Cor de Rosa și a devenit rapid virală, strângând într-un timp foarte scurt zece milioane de vizualizări. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod