Trucul folosit de o mamă pentru ca bebelușul ei să doarmă toată noaptea. A devenit viral!

Bebelușul tău se trezește de multe ori în timpul nopții? Atunci ar trebui să încerci acest truc dezvăluit de o mămică pe Facebook
Toți proaspeții părinți își doresc să doarmă mai mult și în mod sigur și bebelușii au nevoie de un somn neîntrerupt pe toată durata nopții. O mămică din Statele Unite se pare că a găsit soluția pentru somnul întrerupt și sâcâitor care îi obosește atât pe părinți, cât și pe copii.

Laura Gerson, mama unei fetițe în vârstă de 11 luni pe nume Amelia, a descoperit o soluție ingenioasă. Laura îi lasă fetiței sale în pătuț nu mai puțin de zece suzete înainte de culcare.
În acest fel micuța nu se mai foiește în căutarea suzetei și nu se mai trezește plângând atunci când nu o găsește. Bebelușul își pierdea destul de des suzeta în timpul somnului și se trezea plângând. 

Laura a dezvăluit metoda sa inedită pe un grup de Facebook destinat mămicilor. Pentru că este foarte simplu să găsească una dintre cele zece suzete care sunt în pătuțul său, micuța Amelia doarme întreaga noapte, fără întreruperi.
"De când fetița mea avea aproximativ trei luni, doarme în pat cu zece suzete", a scris Laura pe grup.
"Am descoperit că atunci când plângea, tot ce își dorea era suzeta care îi scăpase din gură și pe care nu o mai găsea. Acum, în 99 la sută dintre cazuri găsește o suzetă în jurul ei, o bagă în gură și adoarme la loc"
, a mai spus mămica.

De când Laura a adoptat trucul suzetelor de rezervă, fiica sa doarme întreaga noapte încă de la trei luni, fără să se mai trezească plângând. 



După ce a împărtășit trucul său pe Facebook, postarea Laurei Gerson a devenit virală pe rețeaua de socializare, iar numeroase mame s-au grăbit să o felicite pentru metoda ingenioasă și au povestit experințele lor pozitive după ce au încercat trucul. 

"De ce nu m-am gândit la asta până acum? Copilul meu își iubește suzeta, iar eu mă trezeam mereu noaptea să i-o dau atunci când o pierdea prin pătuț", a scris o mămică. 

"Și eu fac asta: are trei suzete de fiecare parte a patului și una în gură", a dezvăluit o altă mamă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod