Luna de miere in Turcia

Inconjurata de Marea Mediterana si Marea Marmara, cu o cultura aparte, cu singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente – Istanbul - cu statiuni
superbe si cu resorturi de lux, Turcia detine un loc de top in destinatiile preferate de romani pentru petrecerea lunii de miere.

Deliciile culinare si pofta de distractii si de petreceri a localnicilor completeaza oferta turistica variata a Turciei. Cu toate ca este o destinatie foarte frumoasa si complexa, preturile sunt bune si la indemana oricui.

Ideal pentru luna de miere in Turcia


Marmaris, Bodrum si Kusadasi sunt statiuni de litoral, fiecare cu farmecul si cu povestea sa. Hotelurile de 5* sunt alegeri bune pentru petrecerea lunii de miere pe plaje scaldate de apele albastre ale Egeei si Mediteranei, cu multa distractie, sporturi acvatice si scuba diving.

In Antalya imbinarea armonioasa de mare, soare, orase antice scaldate in unica lumina mediteraneeana si resorturile de lux ce ofera conditii excelente de cazare si masa, creeaza o atmosfera idilica perfecta pentru luna de miere.

Istanbul este fascinant, multimea de moschei si palate te duc cu gandul la frumoasele povesti spuse de Seherezada, iar micile restaurante cochete de pe malul Bosforului sunt exact ce trebuie pentru o cina romantica cu preparate delicioase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod