Uriașul cu inima topită: Dwayne „The Rock“ Johnson, emoționat de o fetiță bolnavă cu care s-a jucat

Starul în vârstă de 46 de ani a postat pe Instagram trei înregistrări video amuzante cu o fetiță bolnavă care l-a vizitat pe platourile de filmare.

O fi el mare, la propriu, dar are și un suflet pe măsură. Ca tată a trei fete și familist convins, Dwayne "The Rock" Johnson își dorește tot ce e mai bun pentru copiii săi, însă nu ezită niciodată să le dea o mână de ajutor celor aflați într-o situație dificilă.

Asta a și făcut marți, când a fost gazda unor copii bolnavi care l-au vizitat pe platourile de filmare ale noii producții "Hobbs And Shaw", împlinindu-le visul de a-și cunoaște idolul. Actorul american a postat pe contul său de Instagram mai multe înregistrări video cu aceste întâlniri emoționante.



Într-unul dintre acestea, Dwayne Johnson a cunoscut-o pe Lucy, al cărei film preferat este "Moana", în care el joacă rolul lui Maui. Cei doi au cântat piesa "You're Welcome", pe care actorul o interpreta în filmul produs de Disney, iar fetița a intrat imediat în centrul atenției. La sfârșit, Dwayne a sărutat-o pe obraz în semn de despărțire, iar Lucy a făcut un gest care i-a topit inima starului, ea prefăcându-se că a leșinat de emoție, relatează Daily Mail. "Toate fetele fac așa când le sărut și pe urmă pleacă!", a glumit actorul american.

Impresionat de vizita pe care i-a făcut-o Lucy, Dwayne a povestit pe Instagram: "Cea mai bună parte a celebrității.
Sunt tatăl a trei copii, iar această mică Lucy tocmai mi-a smuls inima rece din piept. Filmul ei preferat este MOANA, așa că l-am cântat până când inima sa a fost mulțumită. Reacția ei de la sfârșit, când am sărutat-o pe obraz, este neprețuită - roșește, se duce mai încolo și se face că leșină. Cam același scenariu de fiecare dată când sărut o fată"
, a scris el. "Îți mulțumesc, micuță Lucy, pentru că m-ai binecuvântat cu drăgălășenia ta frumoasă. Sunt fericit să cânt cu tine în orice zi! Fii puternică, dragă, și Crăciun fericit!", a adăugat starul.

Dwayne a mai făcut cunoștință cu doi copii, Cameron și PJ, care au spus că întâlnirea cu el a fost cel mai frumos moment al zilei.
"Acești copii au trecut prin clipe grele, oameni buni, și sunt mai puternici decât voi fi eu vreodată (și, în mod ironic, eu sunt eroul lor), iar asta va fi mereu partea cea mai bună a celebrității mele. Aș sta toată ziua cu ei ca să culeg complimente!", a mai scris el.

Vizita copiilor pe platourile de filmare unde lucrează Dwayne Johnson a fost organizată de fundația Make-A-Wish, înființată în 1980, al cărei scop este să ajute copiii care suferă de boli grave să-și împlinească un vis. Dwayne sprijină organizația de mai mulți ani și postează adesea imagini de la vizitele pe care le face copiilor bolnavi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod