Un nou trend ciudat: Inimioare decupate în sprâncene

Un nou trend ciudat: Inimioare decupate în sprâncene

2017 a fost fără îndoială anul trendurilor bizare în materie de sprâncene. Cele mai multe dintre ele au apărut dintr-o glumă sau atunci când unele femei pasionate de frumusețe au decis să parodieze diverse alte trenduri.
Am putut vedea anul acesta sprâncenele ondulate, sprâncenele McDonald's sau cele curcubeu, inspirate de trendul obsedant numit "unicorn".

Cea mai nou invenție în materie de sprâncene implică inimioare... Este vorba despre decuparea unei mici zone din sprânceană, sub forma unei inimioare. Deși este în mod sigur o treabă migăloasă, arată mult mai bine decât celelalte stiluri bizare pentru sprâncene pe care le-am văzut anul acesta.





Dar nu este chiar atât de simplu să obții acest look.
În primul rând, cine ar putea să-și decupeze o mică zonă din sprânceană sub forma unei inimioare fără să provoace daune serioase și să-și radă complet o bună parte din arcadă? Iar dacă analizăm mai bine fotografiile postate de cele care promovează acest look trăsnit, se poate spune că imaginile par a fi editate în Photoshop. Încă o dată, avem de-a face cu persoane glumețe, care vor să transforme o idee bizară într-un trend. Și nu este chiar așa de dificil, dacă analizăm cât de repede a prins farsa sprâncenelor McDonald's, botezate în mod amuzant McBrows. 

Citește aici cu a reușit o bloggeriță să transforme o glumă într-un trend viral.

Rețeta este simplă: o tânără cu numeroși followeri pe Instagram postează o imagine în care anunță un "nou trend".
Fotografia primește o mulțime de aprecieri, iar fanii se grăbesc să o distribuie peste tot. Apoi cineva face un tutorial video despre cum se poate realiza noul look. Iar astfel ia naștere un nou trend. Bineînțeles, printre sutele sau chiar miile de ciudățenii își fac loc uneori și tendințe interesante, care devin apoi un adevărat fenomen mondial. Un exemplu este părul în nuanțe pastelate, care a început pe Instagram și a ajuns în scurt timp să cucerească întreaga lume.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod