Cum să hidratezi buzele crăpate în 3 pași, cu ingrediente naturale

Cum să hidratezi buzele crăpate în 3 pași, cu ingrediente naturale

Buzele crăpate sunt o problemă pentru cele mai multe persoane pe timpul sezonului rece.
Vântul, frigul și obiceiul de a-ți umezi buzele cu limba pentru a înmuia pielea uscată agravează și mai mult această problemă. 

Din fericire, există metode simple și eficiente pentru a vindeca buzele crăpate și uscate. Iată cum să-ți transformi imediat buzele în trei pași, astfel încât să fie hidratate, catifelate și sexy:

Pasul 1: Aplică o mască pentru buze


O mască cu miere va face minuni pentru buzele tale. Tot ce trebuie să faci este să îți acoperi buzele cu un strat subțire de miere și să lași să acționeze timp de 15 minute. 

Îndepărtează apoi cu apă călduță.
Mierea are efect humectant, ceea ce înseamnă că atrage apa la nivelul buzelor și înmoaie pielea uscată, care poate fi îndepărtată apoi mult mai ușor.

Pasul 2: Hidratare buze - Exfoliază


După ce ai spălat mierea de pe buze, exfoliază-ți delicat buzele. Amestecă zahăr brun cu puțin ulei de cocos pentru a obține o pastă consistentă. Freacă delicat buzele cu acest amestec, folosind mișcări circulare, pentru a exfolia buzele. Masează până când zahărul se dizolvă, apoi clătește cu apă călduță. 

Exfolierea îndepărtează pielea uscată acumulată pe suprafața buzelor, îți face buzele mai moi și mai catifelate și permite penetrarea produselor de îngrijire în piele.
Nu uita că este important să fii blândă cu buzele tale pentru că pielea lor este foarte subțire și sensibilă.

Pasul 3: Hidratează intens pielea buzelor


Următorul pas este hidratarea intensă a buzelor folosind produse naturale protectoare și nutrivite. Uleiurile naturale sunt cele mai bune opțiuni în acest caz pentru că vor crea o peliculă protectoare deasupra pielii buzelor, ceea ce are ca efect menținerea apei la nivelul pielii. 

Printre cele mai hidratante uleiuri naturale pe care să le încerci se numără uleiul de cocos, uleiul de măsline, ce de avocado, de migdale sau uleiul nerafinat de floarea soarelui. 

Îți poți face un balsam hidratant pentru buze amestecând diferite tipuri de uliuri naturale organice pe care să le pui apoi într-un recipient curat pentru gloss de buze, prevăzut cu un aplicator.
Vei avea astfel întotdeauna la îndemână un balsam natural, intens hidratant, care îți va menține buzele frumoase și catifelate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod