Cele 5 semne care îți arată că ai prieteni falși

Lumea este formată din multe tipuri de oameni. Este foarte important să știi să diferențiezi aceste tipuri de persoane. Din păcate, multe persoane știu deja că mulți dintre acești oameni nu sunt la fel de autentici precum pretind.
Poate fi dificil să afli că un coleg, prieten sau chiar un membru al familiei este fals, mai ales când vine vorba de modul în care interacționează cu tine. Din fericire, există semne care te ajută să îți recunoști acei prieteni falși. Iată care sunt acestea!

Cum îți dai seama că ai prieteni falși?


1. Încearcă din greu să fie plăcuți


Oamenii falși încearcă incredibil de mult să fie plăcuți de oamenii din jurul lor, deoarece sunt conștienți cât de falși sunt. Acesta este unul dintre cele mai evidente semne pe care o persoană falsă le va afișa, deoarece va face mai multe eforturi decât ceilalți atunci când vine vorba de interacțiunea cu ceilalți.
Poți să îți dai seama întotdeauna care sunt prietenii tăi adevărați, deoarece aceștia vor fi ei înșiși când sunt în jurul altor oameni.

2. Cerșesc atenție


Oamenii falși pot fi recunoscuți deoarece simt nevoia să fie în centrul atenției. Nu numai că muncesc din greu pentru a fi plăcuți, dar simt nevoia să fie în centrul atenției mai mult decât este necesar. Dacă știi pe cineva care nu suportă să fie altcineva în lumina reflectoarelor, poate fi un indiciu bun că nu este o persoană autentică.

3. Se dau mari


Știm deja că oamenii falși cerșesc atenție, dar vor să se și dea mari din același motiv. Toată lumea se poate da în spectacol la un moment dat, dar o persoană care face în mod constant asta probabil că este falsă.
Nu te speria dacă ai un prieten care este în mod natural bun la mai multe lucruri. Oamenii care sunt falși tind să-și facă publicitate, iar oamenii adevărați nu. Iar dacă ești bun la ceva, nu înseamnă că te dai mare.

4. Vorbesc tot timpul


Multe persoane bârbesc și poate că ai făcut-o și tu uneori. Cu toate acestea, oamenii falși vor vorbi tot timpul despre alții. Oamenii falși doresc să atragă atenția negativă de la ei, deoarece nu suportă ca cineva să știe cum sunt cu adevărat. Dacă știi pe cineva care bârfește mai mult decât toți ceilalți, spune ceva pentru a-l opri și vezi cum reacționează. 

5. Critică mereu


Un alt semn care te ajută să îți dai seama că ai de-a face cu o persoană falsă este că este prea critică cu cei din jurul său, dar niciodată cu sine. Oamenii falși nu pot exprima cu ușurință laudele și admirația pentru alte persoane, deoarece ei trebuie să arate bine întotdeauna.
Dacă laudă pe altcineva, atunci înseamnă că nu se mai pot lăuda pe sine. Și nu își doresc să aibă niciodată mai puține laude pentru ei și să le recunoască calitățile celor din jurul lor.

Acum că ai aflat ce diferențiază un prieten fals de unul adevărat, ai de făcut vreo schimbare în viața ta?
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod