Zodia ta şi problemele de sănătate

Fiecare zonă a corpului este reprezentată de o zodie, iar problemele de sănătate la care eşti predispusă sunt strâns legate de aceasta. Iată care sunt sensibilităţile tale, în funcţie de

Fiecare zonă a corpului este reprezentată de o zodie, iar problemele de sănătate la care eşti predispusă sunt strâns legate de aceasta. Iată care sunt sensibilităţile tale, în funcţie de zodie:

Berbec
Capul este zona ta sensibilă. Poţi suferi din cauza migrenelor sau din cauza accidentelor la nivelul capului. Foloseşte casca de protecţie când practici sporturi care o necesită.

Taur
Pofta de mâncare de care dai dovadă îţi poate afecta greutatea, dar şi sănătatea. Trebuie să gestionezi foarte bine ce mănânci. De asemenea, zona ta sensibilă este gâtul.

Gemeni
Surescitarea nervoasă îţi poate pune probleme, deci ai nevoie de meditaţie din când în gând.

Mâinile sunt reprezentate de zodia ta, prin urmare problemele acestora trebuie monitorizate.

Rac
Sânii sunt partea ta sensibilă. Trebuie să mergi des la control medical de rutină pentru a te asigura că totul este bine.

Leu
Inima este zona ta sensibilă, prin urmare trebuie să ai grijă ce mănânci, să-ţi măsori frecvent colesterolul şi să faci exerciţii. Spatele şi coloana vertebrală sunt de asemenea zone cu sensibilitate. Investeşte într-o saltea ortopedică, de bună calitate.

Fecioară
Stomacul şi intestinele sunt zonele care îţi pot aduce probleme.

Şi pentru că îţi faci foarte multe griji, poţi suferi din cauza ulcerului sau gastritei, accelerate pe sistem nervos.

Balanţă
Rinichii şi ovarele sunt reprezentate de zodia ta şi sunt şi cele care îţi pot pune probleme de sănătate. Bea suficientă apă, fă exerciţii şi mănâncă sănătos pentru a evita afecţiunile la nivelul acestora.

Scorpion
Zonele sexuale sunt reprezentate de zodia scorpion, prin urmare problemele de sănătate cu care te poţi confrunta sunt cele ale apartului reproducător. Trebuie să ai foarte mare grijă în ceea ce priveşte bolile cu transmitere sexuală, dar şi alcoolul, în cazul bărbaţilor, pentru că poate afecta potenţa.

Săgetător
Coapsele şi şoldurile sunt zonele tale sensibile.

Dacă eşti o fire sportivă, trebuie să fii foarte prudentă şi să nu te accidentezi la nivelul acestor zone. De asemenea, pentru că îţi place foarte mult să mănânci, te poţi îngrăşa cel mai mult în această parte a corpului.

Capricorn
Articulaţiile şi oasele prezintă sensibilitate în cazul tău. De aceea, ar trebui să porţi echipament de protecţie când alergi, mergi pe bicicletă sau role. Nu uita să consumi alimente bogate în calciu.

Vărsător
Zodia ta reprezintă sistemul circulator şi gleznele, deci trebuie să le acorzi mare atenţie şi să încerci prevenirea problemelor de sănătate care le pot implica.

Peşti
Sistemul imunitar îţi poate da mari bătăi de cap.

Fii prudentă în ceea ce priveşte răcelile şi afecţiunile respiratorii, pentru că se pot agrava dacă nu le tratezi adecvat.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod