Zodia ta: Ce culoare îţi face sufletul să vibreze

Fericirea şi starea de bine pot fi influenţate uneori de o simplă pată de culoare. Fiecare semn zodiacal reprezintă o zonă a corpului, iar potrivit medicinei tradiţionale indiene, fiecare zona

Fericirea şi starea de bine pot fi influenţate uneori de o simplă pată de culoare. Fiecare semn zodiacal reprezintă o zonă a corpului, iar potrivit medicinei tradiţionale indiene, fiecare zona este reprezentată de o chakra şi de culoarea sa aferentă.

Iată care este culoarea cu care rezonezi cel mai bine:

Berbec
Nativii din berbec rezonează cel mai profund la nuanţe aprinse şi strălucitoare de roşu.

Taur şi Balanţă
Chakra care reprezintă gâtul, zona guvernată de Taur, este albastră, nuanţele delicate şi senine de albastru fiind cele care îi impulsionează atât pe Tauri, cât şi pe nativii în Balanţă.

Scorpion
Nativii din scorpion sunt cel mai puternic infleunţaţi de indigo, culoarea viziunii profunde.

Gemeni şi Săgetător
Gemenii reprezintă zona umerilor, care se află la întrepătrunderea dintre chakrele reprezentate de verde şi albastru.

Adesea nuanţele de turcoaz sunt cele care îi sensibilizează cel mai mult pe Gemeni. Şi nativii din Săgetător sunt receptivi la nuanţele de verde, dar şi la cele de brun deschis.

Leu şi Rac
Leul, semnul inimii şi al vitalităţii, este asociat cu zona în care chakra verde şi cea galbenă se întrepătrund. Şi Racul este reprezentat de aceeaşi zonă, iar culoarea care îl defineşte este întrepătrunderea de galben şi verde pal.

Fecioară
Oranjul este culoarea definitorie pentru Fecioare şi semnifică pasiunea ascunsă.

Capricorn
Nativii din Capricorn sunt puternic influenţaţi de nuanţele de verde întrepătrunse cu maro.

Vărsător
Vărsătorii sunt întotdeauna altfel, ceea ce este valabil şi în ceea ce priveşte paleta de culori care îi face să vibreze de plăcere.

Întreg spectrul curcubeului îi umple întotdeauna de energie.

Peştii
Nuanţele de violet sunt cele care îţi oferă o stare de bine şi relaxare.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod