Zodia lui: Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine? (II)

Dacă în ultimul post ţi-am dezvăluit cum reacţionează când sunt îndrăgostiţi nativii din primele şase zodii, a venit momentul să le descoperi şi pe celelalte şase. Iată câteva

Dacă în ultimul post ţi-am dezvăluit cum reacţionează când sunt îndrăgostiţi nativii din primele şase zodii, a venit momentul să le descoperi şi pe celelalte şase.

Iată câteva semne că este îndrăgostit de tine, dar n-are curaj să-ţi spună:

Balanţă
Când un bărbat în balanţă este îndrăgostit de tine, vei putea observa asta în felul în care se "fâstâceşte" când este în preajma ta. Chiar şi cei mai puternici bărbaţi din această zodie, stăpâni pe ei în orice situaţie, se transformă complet când sunt îndrăgostiţi.

Pe de altă parte, va mărturisi tuturor că are o pasiune pentru tine şi vei afla din surse cu totul nebănuite.

Scorpion
Scorpionul va încerca tot felul de trucuri ca să-ţi atragă atenţia, dacă este îndrăgostit de tine. Chiar dacă nu pare, este cel mai îndrăzneţ când vine vorba de chestiuni sentimentale, iar dacă nu observi tu că este complet îndrăgostit, îţi va dezvălui în moduri cu totul surprinzătoare!

Săgetător
Săgetătorul îţi arată că te iubeşte prin gesturi tandre.

Vrea să aibă grijă de tine şi n-ar trebui să te mire dacă îţi aduce cafea, se oferă să facă diverse lucruri în locul tău sau te trezeşti cu tot felul de cadouri simbolice din partea lui. Pe de altă parte, adoră să te facă să râzi, aşa că îşi va folosi tot arsenalul de glume şi poante din dotare.

Capricorn
Bărbatul din capricorn va afla atât de multe lucruri despre tine încât poţi fi şocată! Va acţiona ca un detectiv în umbră, care te studiază şi încearcă să folosească toate informaţiile în lupta de "cucerire".

Vărsător
Pentru un vărsător, expresia "în glumă se spune adevărul" este cât se poate de reală.

Dacă este îndrăgostit de tine, va încerca să facă tot felul de aluzii pe tema asta, îţi va face cereri de căsătorie în glumă şi tot felul de alte "jonglerii", poate-poate te prinzi că e mai mult decât o glumă pentru el.

Peşti
E destul de greu să-ţi dai seama că un bărbat în peşti este îndrăgostit de tine pentru că încearcă să ascundă asta cât poate de mult. Încearcă să se poarte cât mai "normal" cu putinţă, dar disperarea de a fi în preajma ta, de a te include în discuţii sau de a împărtăşi cu tine tot felul de lucruri din viaţa lui îl vor da de gol.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod