Zodia lui: Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine? (I)

Fiecare bărbat reacţionează diferit când se îndrăgosteşte. Iar unii dintre ei, pentru că nu au curajul să o spună direct (cei mai mulţi, de altfel) au tot felul de manifestări ciudate prin

Fiecare bărbat reacţionează diferit când se îndrăgosteşte. Iar unii dintre ei, pentru că nu au curajul să o spună direct (cei mai mulţi, de altfel) au tot felul de manifestări ciudate prin care îşi dezvăluie sentimentele, intenţionat sau nu.

În funcţie de zodia lui, un bărbat îţi arată că este interesat de tine prin diverse modalităţi. Trebuie numai să înveţi să le descifrezi. Iată câteva semne:

Berbec
Bărbaţii din berbec au tendinţa să te urmărească... Sună ca-n filmele de groază, dar de fapt este ceva absolut inocent.

Te priveşte din umbră, îţi urmăreşte fiecare mişcare, iar când este surprins, se preface că nu s-a întâmplat nimic :))

Taur
Nativul din taur poate fi uneori destul de timid şi ar prefera să faci tu primul pas. Dar când este îndrăgostit până peste cap, devine un fel de supus al tău care ar fi în stare de orice ca să-ţi fie pe plac. Pe de altă parte, face tot felul de aluzii cu tentă amoroasă sau sexuală.

Gemeni
Dacă un bărbat în gemeni este îndrăgostit de tine, vei observa instant! Te va asalta pe toate căile: va încerca să discute cu tine faţă în faţă pe orice temă, de la existenţa extratereştrilor până la situaţia economică mondială, te va aborda pe Facebook, Twitter, Messenger şi lista poate continua.

Rac
Bărbatul din rac te va iubi în secret, fără să îndrăznească să-ţi spună.

Dar primul semn că este ceva la mijloc va fi acela că se transformă brusc în cel mai bun prieten al tău. Este dispus să te însoţească oriunde, să te ajute la orice, chiar să adopte pasiunile tale, numai să aibă ceva în comun cu tine.

Leu
Nativul din leu ţine cu orice preţ să-şi păstreze coroana, chiar dacă este îndrăgostit până peste cap! Nu poate risca să-ţi mărturisească asta şi să se lovească de un răspuns negativ. Va încerca întâi să "cucerească" teritoriul. Dacă în preajma ta vorbeşte despre realizările lui, face pe Superman şi încearcă cu orice preţ să-şi pună calităţile în valoare, este clar îndrăgostit.

Fecioară
Bărbatul fecioră este în căutarea femeii ideale, a soţiei perfecte, chiar dacă poate că nu lasă să se vadă asta.

Dacă te încadrezi în targetul lui şi inima îi tresaltă de fiecare dată când te vede, nu se va abţine totuşi să nu te supună unui interogatoriu subtil. Vei fi întrebată direct sau indirect dacă ştii să găteşti, dacă îţi plac copiii, dacă vrei o casă mare etc.

Descoperă semnele pentru celelalte şase zodii în următorul post, care va fi joi, 22 septembrie.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod