Venus în Peşti: Ce îţi rezervă astrele în dragoste

Începând cu 14 ianuarie şi până pe 8 februarie, Venus va tranzita sensibila zodie a Peştilor. Acest aspect va influenţa puternic viaţa amoroasă, dar şi tot ceea ce ţine de frumos, fie că e

Începând cu 14 ianuarie şi până pe 8 februarie, Venus va tranzita sensibila zodie a Peştilor. Acest aspect va influenţa puternic viaţa amoroasă, dar şi tot ceea ce ţine de frumos, fie că e vorba de o schimbare de look sau de exprimarea artistică.

Dacă eşti singură, este momentul ideal să ieşi cât mai mult în oraş, să cunoşti oameni şi să faci tot felul de lucruri noi. Nu se ştie niciodată unde îţi poţi găsi marea dragoste! Iar dacă ai deja o relaţie şi vrei să reaprinzi scânteia, acum este perioada propice.

Fiecare semn zodiacal este influenţat diferit de acest aspect.

Iată ce trebuie să faci ca să profiţi la maximum de tranziţia lui Venus prin romantica şi sensibila zodie a Peştilor:

Berbec
Relaxează-te şi ai încredere în instictele tale. Nici nu ştii de unde te pândeşte dragostea!

Taur
Prietenia este elementul esenţial pentru tine în această perioadă. Fii alături de cei pe care îi iubeşti cu adevărat, fie că e vorba de partenerul tău sau o persoană de care te simţi foarte apropiată.

Gemeni
Locul de muncă îţi oferă multe oportunităţi amoroase şi ai toate şansele să cunoşti pe cineva nou. Dacă eşti deja într-o relaţie, implică-ţi partenerul în evenimentele profesionale.

Rac
Vacanţele sunt perfecte pentru tine acum.

Plănuieşte o excursie cu prietenii, dacă eşti singură, sau o ieşire romantică cu persoana iubită.

Leu
Seducţia este cuvântul cheie! Foloseşte-o pentru a face noi cuceriri sau pentru a-ţi impresiona iubitul.

Fecioară
Este una dintre cele mai romantice perioade pentru tine. Pregăteşte florile, lumânările parfumate şi mâncarea delicioasă pentru nopţi de neuitat!

Balanţă
Fii afectuoasă cu persoana pe care ai pus ochii. Gesturile mărunte sunt cele care fac diferenţa, iar puţin romantism zi de zi înteţeşte flacăra iubirii.

Scorpion
Oferă un suflu nou vieţii tale amoroase printr-o atitudine jucăuşă şi relaxată.

Nu deveni repede prea serioasă.

Săgetător
Acasă este cuibuşorul tău de nebunii. Noi conexiuni prin intermediul familiei îţi pot aduce dragostea, dacă eşti singură. Pentru cei care au o relaţie, serile romantice petrecute acasă sunt ideale acum.

Capricorn
Declaraţiile de dragoste sincere şi romantice sunt cele care îţi pot aduce clipe de neuitat alături de persoana iubită, dar te ajută să cucereşti pe cineva la care visezi de multă vreme.

Vărsător
Este momentul să cheltui nişte bani în scopuri "nobile". Investeşte într-o ţinută sexy cu care să faci cuceriri sau dacă vrei să-ţi răsfeţi partenerul de viaţă, un cadou potrivit este cheia succesului.

Peşti
Dacă în ultima vreme nu prea ai avut grijă de tine, acum este perioada ideală să te răsfeţi.

Ocupă-te mai mult de tine şi vei observa că vei fi mai dispusă să-i arăţi dragostea ta persoanei iubite.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod