Triunghiuri conjugale: Cristi Borcea, Mihaela şi Alina

Atracţia şi seducţia fac parte din jocul dragostei şi ele se manifestă, cel mai frecvent, în perioada de început a unei relaţii. Odată ce relaţia avansează şi se transformă într-una

Atracţia şi seducţia fac parte din jocul dragostei şi ele se manifestă, cel mai frecvent, în perioada de început a unei relaţii. Odată ce relaţia avansează şi se transformă într-una angajată, legală, precum o căsătorie, odată cu trecerea timpului, ele trec în plan secund sau ... dispar complet din peisaj. Mulţi găsesc frumoasă şi această etapă, căci descoperă siguranţa unui parteneriat în care calităţile şi defectele sunt cunoscute şi acceptate reciproc. Se formează tabieturi care conduc către o viaţă comună liniştită, care are deliciile ei pentru cei ce iubesc atmosfera unui cămin, iar prezenţa copiilor aduce o împlinire de care beneficiază atât femeia, cât şi bărbatul.

Pentru alţii însă, această perioadă este una care nu îi satisface decât parţial sau deloc şi ei vor căuta să reediteze acel fior al necunoscutului, acel impuls de a atrage şi de a se lăsa atraşi de alţi parteneri.

Uneori, partenerii sunt ocazionali, de o noapte sau de o lună, alteori se creează o relaţie paralelă cu cea legală; uneori, cea de-a doua relaţie este ţinută bine ascunsă, alteori este cunoscută de aproape toată lumea şi câteodată chiar şi de către „coechipier” care rămâne să lucreze conştiincios pe ogorul căsniciei.

Cristi Borcea este un bogat om de fotbal care a avut o relaţie paralelă cu o domnişoară mai tânără, Alina Vidican, cu 14 ani ca el şi cu care s-a căsătorit în vara acestui an în ceea ce a fost declarată ca cea mai fastuoasă şi mediatizată nuntă din România. Tot în acest an, în mai, cu o lună înainte cununia civilă cu Alina, a divorţat de prima soţie, Mihaela, cu care avea 23 de ani de căsnicie şi 3 copii.

Astrograma lui Cristi Borcea arată o conjuncţie Soare-Venus, combinaţie astrologică specifică oamenilor frumoşi.

Atât conjuncţia, cât şi Mercur, planeta inteligenţei şi a comunicării sunt în Capricorn, semn care indică putere, aroganţă, dragoste de bani şi pricepere în a-i face. Capricornii sunt oameni rezistenţi, tăcuţi şi capabili să treacă peste greutăţi, dar şi foarte senzuali. Dar Cristi este şi un bărbat romantic şi modul cum s-a purtat atât cu prima soţie, cât şi atenţia acordată celei de-a doua, felul cum a pregătit cucerirea acesteia şi a pregătit momente care să facă fericită pe cea pe care o iubeşte sunt o dovadă în acest sens. Martele, planeta care arată energia sexuală a unui bărbat, este în semnul Peştilor, emoţional şi foarte sensibil, generos şi compătimitor. Cu aspectele nefavorabile care mai sunt pe acolo, semnificaţia este de pericol prin lichide, anestezice şi narcotice şi mediatizata sa intoxicaţie cu mercur este explicabilă astfel.

Mihaela este o femeie-Scorpion, puternică şi ataşată de persoanele iubite, dar lipsită aparent de instinctul de răzbunare asociat acestei zodii guvernate de zeul războiului, Marte. Sau poate cu Mercur în aceeaşi zodie înseamnă răbdarea de a aştepta momentul potrivit, căci a pierde o bătălie nu înseamnă neapărat câştigarea războiului.

Compatibilitatea dintre Mihaela şi Cristi Borcea este una foarte bună şi faptul că ei ţin încă legătura şi chiar par mai apropiaţi sufleteşte şi mental decât multe cupluri existente, este o dovadă a acestui fapt.

Alina Vidican, tânâra soţie, are Soarele în Berbec şi cu aspecte la nebulosul Neptun, combinaţie care arată idealism faţă de persoana soţului, urmărirea unor himere amoroase, situaţii familiale neclare, adesea duplicitare, un romantism exprimat în sexualitatea fizică. Nu e de mirare că ea foloseşte numai superlative despre relaţia ei şi despre Cristi, repetând stereotip fraze de genul : „sunt cea mai fericită din lume”; „Cristi este viaţa mea”, etc. Compatibilitatea dintre ea şi Cristi este mai mică decât cea dintre acesta şi fosta lui soţie, în schimb, arată o mai puternică atracţie fizică.

La nivel de personalitate şi mental, Alina şi Cristi sunt destul de deosebiţi unul de celălalt. Relaţia lor se bazează deci pe atracţie şi seducţie şi va dura atât timp cât acestea vor fi la cote înalte.

Foto: Click.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod