Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Balanţă

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta frumuseţii. Nu este de mirare că femeile din Balanţă se numără printre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Sunt persoane

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta frumuseţii. Nu este de mirare că femeile din Balanţă se numără printre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului.

Sunt persoane prietenoase, amabile, relaxate şi sociabile. Relaţiile sunt foarte importante pentru aceste native, de aceea se dedică cu multă pasiune celor apropiaţi.

Femeia din Balanţă are înclinaţii artistice, este adesea foarte pasionată de modă şi frumuseţe, fiind mereu cochetă şi foarte bine îngrijită.

Se pricep de minune la bani, reuşind să dezvolte singure afaceri prospere.
Slăbiciunea lor este necesitatea de a face pe plac persoanelor apropiate, ceea ce le poate aduce neplăceri, suferinţă şi o stare de nehotărâre născută dintre oscilaţia faţă de propriile nevoi şi nevoile altora.

În dragoste, femeia din Balanţă este foarte dedicată, fidelă şi afectuoasă. Îşi pune partenerul pe primul plan, renunţând adesea la sine pentru binele celuilalt. Se face uşor iubită şi chiar adorată de partener.

Printre cele mai bune compatibilităţi sunt cele cu semne de aer şi de foc.

Iată care este topul celor mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Balanţă:

1. Berbec

2. Gemeni

3. Vărsător

4. Scorpion

5. Capricorn

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod