Soarele intră în zodia Vărsătorului. În ce domenii îţi aduce noroc?

Începând cu 19 ianuarie, Soarele intră în zodia Vărsătorului, unde va sta până pe 18 februarie. Ne desprindem puţin de întunericul iernii, dar mai mult din punct de vedere al stării

Începând cu 19 ianuarie, Soarele intră în zodia Vărsătorului, unde va sta până pe 18 februarie. Ne desprindem puţin de întunericul iernii, dar mai mult din punct de vedere al stării sufleteşti decât al vremii.

Când Soarele intră în Vărsător, un semn mental şi activ social, este timpul să scoatem capul în lume şi să ne reconectăm cu cei din jur. Cât timp am fost sub influenţa Capricornului ne-am îndreptat atenţia asupra muncii şi am cam ignorat relaţiile sociale, dar acum este momentul să-ţi faci noi prieteni şi să socializezi!

Iată ce acţiuni sunt favorizate  în această perioadă:

- Vărsătorul este mai mult intelectual decât sentimental, iar asta înseamnă că poţi pune emoţiile pe plan secund acum, concentrându-ţi atenţia asupra împărtăşirii ideilor

- îţi poţi pune în practică chiar şi cele mai îndrăzneţe vise, pentru că Văsătorul încurajează originalitatea şi nonconformismul

- poţi lupta pentru cauzele care te mobilizează, îţi poţi spune nemulţumirile şi poţi avea succes în repararea nedreptăţilor care te vizează pe tine, dar şi pe ceilalţi

- vei fi tentată să vorbeşti mult, chiar fără oprire.

Dar ca să nu-ţi plictiseşti prietenii, ar fi perfect să te opreşti din când în când şi să le oferi şi lor posibilitatea de a-şi spune părerile.

- este o perioadă bună pentru a cumpăra tot ceea ce ţine de tehnologie, de la laptopuri şi telefoane până la electrocasnice inteligente.

- îţi poţi face noi prieteni şi îţi poţi lărgi cercul de cunoştinţe.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod