Soarele întră în Scorpion - Perioada revelaţiilor


Când Soarele iese din balanţă şi intră în scorpion, trebuie să fii pregătită! Este momentul să laşi în urmă mediocritatea şi atitudinea temperată, pentru că urmează o perioadă

Când Soarele iese din balanţă şi intră în scorpion, trebuie să fii pregătită! Este momentul să laşi în urmă mediocritatea şi atitudinea temperată, pentru că urmează o perioadă tumultuoasă, începând cu 23 octombrie.

În această perioadă, trebuie să intri în adâncurile psihicului tău, dar şi în adâncul problemelor pe care le ai. Chiar dacă pare dificil, te va ajuta să cristalizezi totul şi să vezi cu totul altfel lucrurile. Cei care vor încerca să rămână la suprafaţă şi să evite scufundarea în adâncurile problemelor, vor pierde mult din ceea ce ar putea obţine astfel.

În timpul tranziţiei Soarelui prin Scorpion, totul ia o turnură dramatică.

Intensitatea emoţională va creşte foarte mult şi totul va căpăta o alură de mister sau scandal. Secretele sunt în vogă acum şi toată lumea va fi foarte interesată de ele. De asemenea, este foarte uşor să dezvoltăm obsesii pentru o persoană sau o idee în acest timp.

Este momentul în care trebuie să ne punem întrebări dureroase, dar ale căror răspunsuri pot avea efecte senzaţionale asupra noastră.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod