Planeta Saturn nu mai este retrogradă. Află cum te va influenţa

Saturn şi-a reluat mersul direct, după o perioadă de retrogradare de aproximativ patru luni. Saturn este planeta stabilităţii, a limitelor, a karmei şi a lecţiilor de viaţă. Începând cu

Saturn şi-a reluat mersul direct, după o perioadă de retrogradare de aproximativ patru luni.

Saturn este planeta stabilităţii, a limitelor, a karmei şi a lecţiilor de viaţă. Începând cu 2 martie 2014 a fost retrogradă, ceea ce ne-a ajutat să descoperim limitele pe care ni le autoimpunem şi pe care trebuie neapărat să le depăşim.

Mişcarea retrogradă a lui Saturn ne-a oferit de fapt oportunitatea de a ne evalua setul de valori şi reguli personale. Am avut şansa de a vedea ce emoţii şi sentimente declanşează unele dintre comportamentele şi motivaţiile noastre.

Iar această perioadă în care va avea o mişcare directă ne va determina să luăm problemele în serios.

Este necesar să-ţi reevaluezi planurile de viitor, să te gândeşti cu seriozitate la ceea ce vrei să faci şi să cauţi soluţii pentru a-ţi rezolva problemele.

Va trebui să înveţi unele lecţii, mai ales dacă nu ai luat decizii înţelepte sau dacă nu ai tratat corect unele persoane în ultimele luni.

Saturn este destul de des retrograd, iar “pauzele” în care are o mişcare directă te forţează cumva să iei viaţa în piept şi chiar să simţi o nevoie acută de a rezolva chestiuni delicate.

Este posibil chiar să simţi o stare de anxietate.

În plan sentimental, Saturn direct poate aduce consolidarea relaţiilor puternice şi destrămarea celor cu probleme. În orice caz, această mişcare directă a lui Saturn ne va face să apreciem mai mult oamenii stabili, serioşi şi de încredere din vieţile noastre.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod