Pastila de astrologie: Misterul morţii copilului omorât de câinii maidanezi

Am avut parte, în acest an, de un început de toamnă tragic şi încărcat de durere şi ură din cauza evenimentului petrecut pe 2 septembrie, în vecinătatea unui parc din capitală. Un copilaş

Am avut parte, în acest an, de un început de toamnă tragic şi încărcat de durere şi ură din cauza evenimentului petrecut pe 2 septembrie, în vecinătatea unui parc din capitală. Un copilaş de numai 4 ani, Ionuţ Anghel, a fost găsit mort, cu răni multiple pe tot corpul, pe un teren privat adiacent parcului în care fusese adus de bunica lui. El şi frăţiorul lui s-au îndepărtat de locul unde se jucau ei şi se afla bunica lor, acest lucru fiind surprins pe camerele video de supraveghere. Dar ce s-a întâmplat mai departe este încă un mister pentru opinia publică.

Dar iată că acest mister poate fi dezvăluit acum, prin intermediul analizei astrologice a astrogramei copilaşului şi a destinului său nefericit. Orice astrolog profesionist şi care respectă normele morale generale şi cele aferente profesiei sale, va evita cu grijă să facă previziuni asupra modalităţii sau momentului de trecere în nefiinţă a oricărui client sau a altor persoane apropiate acestuia. El poate vedea însă multe şi poate să ofere consiliere doar post eveniment, ajutând familia să înţeleagă resorturile karmice care determină plecările premature sau/şi violente din această lume, a cuiva drag.

De la început, putem observa la Ionuţ că Soarele lui în Leu se află într-o casă spirituală numită şi Casa Domnului, arătând o venire, în această viaţă, cu „dedicaţie superioară”, ca să spun aşa.

Este casa dharmei, a datoriei spirituale, o casă elevată şi care este activată în astrogramele unor oameni care au „scris în  destin” să evolueze şi să-i ajute şi pe alţii să o facă. Luna este în Rac (ca şi Soarele în Leu, Luna este puternică, în zodia care i se potriveşte cel mai bine), dar în casa morţii şi conjunctă cu Nodul Sud, care semnifică trecutul karmic al copilului, o greşeală importantă dintr-o viaţă anterioară. Deci el a acumulat, pe parcursul unei alte vieţi, un bagaj karmic dificil faţă de încarnarea de atunci a cea care a fost acum mama sa (căci Luna reprezintă, în orice astrogramă, pe mamă, în primul rând). Această concluzie este întărită şi de faptul că Mercur, planeta care o reprezintă pe mamă în astrograma lui, guvernează şi Casa morţii lui.

Tot în această zonă nefastă, se află Marte, planeta malefică, care sugerează posibilitatea unei morţi violente, în urma unui conflict, a unei confruntări sau în urma unui accident.

Guvernatorul casei morţii este planeta Mercur care se află sus, în casa reputaţiei şi a faimei, ceea ce înseamnă notorietate obţinută după deces şi moarte în loc public. Notorietate este şi pentru mamă, căci planeta o reprezintă şi pe ea (alături de Lună). Mercur este în aspect dificil cu planeta care guvernează zodia care reprezintă Casa fraţilor: fratele mai mare şi rebelul, neastâmpăratul, a fost cel care l-a atras pe Ionuţ într-un joc copilăresc şi nevinovat şi l-a făcut să se îndepărteze de zona relativ sigură a parcului (aşa cum au arătat şi camerele de supraveghere).

Deşi e comun să se creadă că o astrogramă natală oferă numai informaţii despre temperamentul şi destinul posesorului ei, un astrolog experimentat poate găsi, prin metoda caselor derivate, informaţii şi despre părinţii sau copiii acestuia. Bunica dinspre tată este reprezentată tot de planeta Marte, care este legată atât de Ascendentul copilului cât şi de Casa morţii, acolo unde se află Marte, sugerând implicarea ei în crearea condiţiilor care au dus la tragicul accident.

Martele în zodia Gemeni arată natura vioaie a băieţelului, neastâmpărul şi inteligenţa, dar posibil şi neatenţia, cleveteala, superficialitatea bunicii.

Dar unde sunt câinii, „fiarele feroce” care au fost cauza directă a morţii lui Ionuţ?
Există o zonă, în orice astrogramă, care arată animalele domestice, iar la Ionuţ, această Casă (aflată în zodia Taurului) este reprezentată de Venus. Dar cum aceeaşi zodie guvernează şi casa următoare, respectiv cea care desemnează duşmanii, indică faptul că din animale docile, câinii se pot transforma în duşmani pe faţă, cu care e nevoie să se lupte ca să-şi apere viaţa. Mai mult, Venus este conjunctă cu Castor, o stea fixă malefică care semnifică răutate şi violenţă, o faţetă a animalelor flămânde şi posibil înrăite, sălbăticite.

În ziua decesului, Venus „călca” efectiv pe Punctul de Moarte şi era într-un aspect dificil cu Venus natal, semnificatorul pentru animale domestice, totul în aspecte strânse.

Conjuncţia Marte-Lună se afla foarte aproape de Nodul Sud, punctul de karmă cel mai important al copilului, iar Soarele intra în casa cea mai de sus a astrogramei natale aducând popularitate şi faimă, o faimă nedorită şi nefericită.

Iată cum astrologia arată că nimic nu se petrece fără sens şi nimic nu este la întâmplare şi în marele spectacol al vieţii şi al morţii, fiecare are un rol bine definit şi imposibil de refuzat.

AstroVesta®
www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod