Luna Nouă în Balanţă. Cum te afectează?

Începând cu 27 septembrie, Luna Nouă a intrat în semnul balanţei, până pe 26 noiembrie, ceea ce aduce aspecte importante asupra vieţii sentimentale. În mod normal, asta ar însemna armonie

Începând cu 27 septembrie, Luna Nouă a intrat în semnul balanţei, până pe 26 noiembrie, ceea ce aduce aspecte importante asupra vieţii sentimentale. În mod normal, asta ar însemna armonie şi pace. Dar Uranus vine să zguduie toate acestea şi să electrizeze atmosfera.

Uranus este planeta schimbărilor revoluţionare şi radicale, în opoziţie cu Luna Nouă şi Mercur în balanţă, ceea ce dă peste cap multe situaţii, transformă rutina zilnică şi îţi zguduie lumea cu tot felul de surprize.

Relaţiile sunt o temă majoră în vieţile noastre, iar acest aspect astral conduce la schimbări importante.

Dar în locul schimbărilor treptate, lente, vom avea parte de unele rapide, instante chiar. Pentru cei care vor să aducă un suflu nou în viaţa de cuplu, mişcările pe nepregătite sunt ideale. Vor aduce exact ceea ce aştepţi.

Atitudinile, comportamentele sau obiceiurile alternante, chiar şi cele minore, au efecte ce produc rezultate dramatice. De aceea, este posibil ca abordările greşite şi încercările radicale de a schimba ceva pot produce şi rupturi în relaţii, din cauza acestui aspect care accentuează totul.

Şi în plan profesional se pot ptoduce schimbări majore.

Chiar şi colaborările de-o viaţă pot avea parte de schimbări sau chiar rupturi, pentru că în această perioadă toată lumea simte nevoia de reînnoire, de "updatare". Problema este că Uranus face ca aceste schimbări să pară haotice, nebuneşti şi lipsite de control, dar într-un final nu reprezintă decât nevoia de ceva nou, de renunţare la trecut.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod