Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie. Eclipsa solară în Capricorn aduce schimbări majore

Cu atâta energie imprevizibilă și nesigură revărsându-se prin cosmos, nimeni nu știe ce urmează să se întâmple. Așa că să nu te șocheze dacă pățești ceva neașteptat.
E aceasta cea mai minunata perioada a anului? Nu neaparat. Cred ca e mai degraba cea mai dramatica.

Dar cui nu-i place un pic de drama, mai ales daca face lucrurile mai interesante? Marti, pe 24, Soarele formeaza un trigon cu radicalul si revolutionarul Uranus, incurajandu-te sa faci ce-ti spune inima.

De ce ai vrea sa fii ca toti ceilalti cand asta te costa propria autenticitate? De ce ai vrea sa-ti ascunzi talentele unice si irepetabile, care te definesc? Elibereaza-te de asteptari, standarde si conditii aratandu-i lumii cine esti cu adevarat.
Nu esti aici sa-i faci pe toti fericiti; esti aici sa cresti.

Pe 26 decembrie, imediat dupa miezul noptii, eclipsa solara in Capricorn activeaza nodurile lunare si te impinge de la spate catre propriul destin. In astrologie, o eclipsa solara este practic o luna noua, doar ca are puterea de a-ti schimba viata. Daca o luna noua poate semnifica un nou capitol, o eclipsa solara te ajuta sa incepi o noua carte cu totul.

Adesea revelatiile care au loc in timpul unei eclipse solare te zguduie din radacini.
Nu te vei astepta la ce ti-a pregatit si te va prinde pe nepregatite. Nu uita sa ai incredere in aceasta calatorie, in loc sa i te opui.

Chiar daca aceste schimbari te doboara, vineri, pe 27, Soarele intra in conjunctie cu Jupiter, ajutandu-te sa privesti in termeni pozitivi toata situatia. Jupiter iti intareste atractia catre noi experiente, o noua perspectiva si dezvoltare continua.

Gandeste-te la toate oportunitatile pe care le ai. Daca ai pierdut ceva, intelege ca asta inseamna doar ca te-ai deschis catre multe alte lucruri noi.

Te vei putea concentra mai usor sambata, pe 28, cand Mercur iese din dezorganizatul Sagetator si intra in Capricorn.
Vei fi mai practica si iti va fi mai usor sa procesezi informatiile si sa gasesti metodele potrivite pentru a-ti indeplini telurile. Capricornul este despre rezultate, timp si efort. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod