Horoscop. Zodia Săgetător şi dragostea. Ce greşeli faci într-o relaţie


Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii. Nativii acestui semn iubesc cu pasiune, sunt extrovertiţi şi sociabili. Au nevoie de multă

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii. Nativii acestui semn iubesc cu pasiune, sunt extrovertiţi şi sociabili.
djidan_sagittarius___faeria___by_saint_max-d6sgtcf (1)

Au nevoie de multă libertate într-o relaţie şi prin urmare de un partener înţelegător, cu o gândire deschisă. Se simt sufocaţi alături de o persoană posesivă şi excesiv de geloasă.

Greşelile pe care le fac nativii din zodia Săgetător într-o relaţie au legătură cu impulsivitatea de care dau dovadă uneori.

Persoanele născute în acest semn vorbesc adesea fără să se gândească la consecinţele pe care le au cuvintele lor, rănindu-şi de multe ori partenerul de viaţă cu vorbe dure.

Deşi regretă imediat ceea ce au spus, este de obicei prea târziu.

Pentru nativii din Săgetător care-şi fac un stil de viaţă din dorinţa de a experimenta mereu ceva nou, fidelitatea poate fi dificil de respectat.

Această tendinţă de a zbura "din floare-n floare" îi poate costa mult pe nativii din Săgetător, riscând să piardă într-o clipă încrederea partenerului de viaţă. Pot distruge relaţii solide, construite de-a lungul anilor, pentru o aventură efemeră.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod