Horoscop. Zodia Rac şi banii. Cum să câştigi mai mult

Este un semn de apă, guvernat de Lună. Nativii acestui semn luptă pentru a oferi prosperitate celor dragi, nevoia de a le asigura membrilor familiei tot ce este necesar fiind un adevărat "motor"

Este un semn de apă, guvernat de Lună. Nativii acestui semn luptă pentru a oferi prosperitate celor dragi, nevoia de a le asigura membrilor familiei tot ce este necesar fiind un adevărat "motor" pentru ei în plan financiar.

fa1fc75040f9bb63afd02f5ecbb71fc5Deşi sunt sensibili din punct de vedere emoţional, nativii din zodia Rac se transformă complet când vine vorba de bani şi proprietăţi. Pot fi persoane deosebit de materialiste. Tot sentimentele şi emoţiile sunt cele care îi urmăresc şi în acest aspect, nativii din Rac ataşându-se adesea destul de puternic de lucrurile pe care le deţin.

Au tendinţa de a acumula mai mult decât au nevoie şi de a păstra obiecte inutile.

Familia este cea care îi motivează cel mai mult pe nativii din Rac. Luptă pentru ca persoanele dragi din viaţa lor să nu ducă lipsă de nimic, iar dacă au copii această atitudine este şi mai accentuată.

Căminul este de asemenea extrem de important pentru persoanele născute în zodia Rac. Nu au linişte până ce nu îşi construiesc un "cuib" al lor, această dorinţă de a avea propria locuinţă manifestându-se imediat ce ajung la maturitate.

Domeniile care au legătură cu mediul imobiliar fie că este vorba de construcţii, închirieri, renovări sau decorări sunt cele care le pot aduce mulţi bani nativilor din Rac.

De asemenea, pot avea succes în afaceri care presupun educarea şi îngrijirea copiilor, precum grădiniţe, creşe, cursuri pentru copii etc.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod